مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
دعا کنید قسمتِ منم بشه این اتفاقات و عجایب بارداری و تجربه کنم🥺🥺
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ان شالله میشه حتما برای منم دعا کن بعد دوبار سقط و یکبار زایمان زودرس و فوت دوقلوهام توی ماه هفتم، ا ...
مرسی قشنگم
الهی، چقدر سخت🥺🥺 چشم رو چشمم الهی که بارداری راحتی داشته باشی، نی نی جان صحیح و سلامت باشه، ب سلامتی در آغوش بگیریش🌹🌹
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ان شاالله همتون ب موقعش سالم و با لب خندون بغل کنین نی نی هاتونو😍
میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهندهتر و از مادر بهت مهربونتره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱