2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

اگر میخوای لاغر شی فستینگ عالیه ، تو هفته اول معجزه اشو میبینی ، نیازی ام نیست ۱۶_۸ انجام بدی ، ۱۰_۱۴ هم نتیجه میده و عالیه 

جدا از لاغری چقدر برای پاکسازی بدن هم خوبه ،من معده و گوارشم خیلی داغونه ولی فستینگ خیلی کمکم میکنه

ميشه بگي شما از ساعت چند شروع ميكني

من ۱۰ شب که شام میخورم دیگ هیچی نمیخورم تا ۱۲ فردا صبح ، بتونی شب زودتر شامتو بخوری و شروع کنی خیلی بهتره .

بعد به هرکی میگم میگه وای نه من صبح نخورم ضعف میکنم ولی اینطوری نیست بعد دوسه روز اصلا حس گرسنگی نمیکنی 

عه پس منم بعد هر وعده ميخورم از اين به بعدمن فقط شبا ميخورم

ببین من واسه اینکه چاق نشم گفتن بعد غذا بخوری خوبه اما بخوای بباهاش لاغر شی باید فک کنم قبل غذا بخوری که اشتهارو کم میکنه،قهوه بادارچینم خیلی خوبه 

من ۱۰ شب که شام میخورم دیگ هیچی نمیخورم تا ۱۲ فردا صبح ، بتونی شب زودتر شامتو بخوری و شروع کنی خیلی ...

ممنونم ازت حتما از فرداشب شروع ميكنم 

خيلي تو اينستا ديدم ميگن ولي باور نكردم

من حدود ٥ كيلو اضافه دارم اونم فقط تو ناحيه شكم و پهلو😩

ممنونم ازت حتما از فرداشب شروع ميكنم خيلي تو اينستا ديدم ميگن ولي باور نكردممن حدود ٥ كيلو اضافه دار ...

حتما نتیجه میگیری کن تو ۷ روز ،روزه داری یک کیلو کم کردم حالا اونایی که ۸_۱۶ میگیرن سریعتر نتیجه میبینن 

بعد یه برنامه ام هست ردیاب روزه داری قرمزه شکل یه چنگال روشه ،رونجا میتونی ساعت شروع و پایان و کلا برنامه ریزی هات رو انجام بدی

2809