2777
2789
عنوان

یه بچه گربه خیییلی کوچیک بی پناه مونده نمیدونم چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 37 پست
نه عزیزم الان نشورش اصلا. با ذستمال یکم خیس بکش به تنش. شیرخشک بدون لاکتوز براش بخری عالیه. نترس بیم ...

ممنون گلم

از عصر که /اوردنش دستشویی نکرده. هی میذارمش تو خاک و پاهاشو میکشم به خاک  ولی جیش نمیکنه. شکمش رو هم ماساژ دادم . طبیعیه؟

بعد یه موضوع دیگه. خب این هر بار که بره تو خاک بعد که بیاد بیرون دست و پاها و شکمش خاکیه دیگه. چجوری بذارم بیاد رو فرش؟

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اصلا حموم نبر با دستمال مرطوب تمیزش کن سریع هم خشک کن 

براش ظرف خاک بگیر که مدفوع و ادرار کنه 

غذا هم شیر بدون لاکتوز و مرغ پخته شده فعلا بده مرغ هیچ ادویه ای نباید داشته باشه 

سیر و پیاز ممنوعه براشون‌

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
ممنون گلماز عصر که /اوردنش دستشویی نکرده. هی میذارمش تو خاک و پاهاشو میکشم به خاک ولی جیش نمیکنه. ش ...

بذارش تو یه کاتون یه پارچه ضخیم نرم بذار بره روش بخوابه 

یه کم آب هم بذار کارتون اگرخواست میخوره

بهتره نشوری. اگه مجبور بودی بشوری حواست باشه آب به صورتش و مخصوصا گوشاش نخوره. 

می تونی شیر خشک بچه گربه بخری. شیشه شیر هم هست. 

مشکل اصلی دستشوییه. گربه به این کوچیکی بدون مامانش نمی تونه دستشویی بکنه. باید شکم و اون ناحیه رو با پنبه ی خیس مالش بدی.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
سرشو نشورید هیچ مشکلی پیش نمیاد

من هفتا گربه دارم دوازده تا توله سگ بزرگ کردم

سرما بخوره میمیره حموم تا دو سه ماهگی ممنوعه 

سر هم که شما میگی برای همه ی گربه هاست و سرشون نباید شسنه بشه آب بره تو گوششون

با دستمال اگه کثیف سد باید تمیز کرد درغیر اونصورت لازم نی

کاربری واگذار شد به آنیتو🥱         برای تو🫀

خاک مخصوص براش نگرفتی مگه؟ خاک مخصوص باشه تمیزه دیگه. شکمشو دایره ای آروم ماساژ بده.

نه والا فعلا خاک مخصوص نگرفتم. گفتم یکی دو روز بگذره ببینم میخوام نگهش دارم یا نه

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
نه والا فعلا خاک مخصوص نگرفتم. گفتم یکی دو روز بگذره ببینم میخوام نگهش دارم یا نه

اره خواستی نگهش داری خاک مخصوص بگیر خاک باغچه نیار تو خونه. الانم میذاریش تو خاک اگه حساسی اروم با دستمال یکم نمدار بپاهاشو پاک کن ولی نشورش چون میمیره

2810