شادی_متولدمهر مدیر عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 5079 عنوان یه بچه گربه خیییلی کوچیک بی پناه مونده نمیدونم چیکارش کنم | مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 37 پست ظاهرا سه هفتشه. دندوناش تازه نیش زدهبراش شیر بدون لاکتوز خریدمخونمون آپارتمانیهبرای بهداشتش چیکار کنم ؟ میتونم بشورمش؟ این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه. 1403/05/06 | 21:21 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شادی_متولدمهر مدیر استارتر عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 5079 نه عزیزم الان نشورش اصلا. با ذستمال یکم خیس بکش به تنش. شیرخشک بدون لاکتوز براش بخری عالیه. نترس بیم ... ممنون گلماز عصر که /اوردنش دستشویی نکرده. هی میذارمش تو خاک و پاهاشو میکشم به خاک ولی جیش نمیکنه. شکمش رو هم ماساژ دادم . طبیعیه؟بعد یه موضوع دیگه. خب این هر بار که بره تو خاک بعد که بیاد بیرون دست و پاها و شکمش خاکیه دیگه. چجوری بذارم بیاد رو فرش؟ این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
قره_قروت_ترش عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 8028 ممنون گلماز عصر که /اوردنش دستشویی نکرده. هی میذارمش تو خاک و پاهاشو میکشم به خاک ولی جیش نمیکنه. ش ... خاک مخصوص به دست و پاش نمیچسبه عزیزم
مهدی6923 عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 5565 بچست گربه ندارید راهنمایی بیخود نکنید تا دو سه ماهگی حموم نباید بره گربه سرشو نشورید هیچ مشکلی پیش نمیاد بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.
شادی_متولدمهر مدیر استارتر عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 5079 زود نیست هیچ موقعبله هزینه میگیرهیه بار ببرشکامل هرچی سوال داری بپرس ازَ میشه بگی حدودا چقدر میگیرن برای ویزیت و مشاوره؟ این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 25422 اصلا حموم نبر با دستمال مرطوب تمیزش کن سریع هم خشک کن براش ظرف خاک بگیر که مدفوع و ادرار کنه غذا هم شیر بدون لاکتوز و مرغ پخته شده فعلا بده مرغ هیچ ادویه ای نباید داشته باشه سیر و پیاز ممنوعه براشون به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
شقایق۹۳ عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 5840 ممنون گلماز عصر که /اوردنش دستشویی نکرده. هی میذارمش تو خاک و پاهاشو میکشم به خاک ولی جیش نمیکنه. ش ... بذارش تو یه کاتون یه پارچه ضخیم نرم بذار بره روش بخوابه یه کم آب هم بذار کارتون اگرخواست میخوره
باران_سرد عضویت: 1395/12/23 تعداد پست: 18254 بهتره نشوری. اگه مجبور بودی بشوری حواست باشه آب به صورتش و مخصوصا گوشاش نخوره. می تونی شیر خشک بچه گربه بخری. شیشه شیر هم هست. مشکل اصلی دستشوییه. گربه به این کوچیکی بدون مامانش نمی تونه دستشویی بکنه. باید شکم و اون ناحیه رو با پنبه ی خیس مالش بدی. زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
مامان_فندوق۵ عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 31865 ممنون گلماز عصر که /اوردنش دستشویی نکرده. هی میذارمش تو خاک و پاهاشو میکشم به خاک ولی جیش نمیکنه. ش ... خاک مخصوص براش نگرفتی مگه؟ خاک مخصوص باشه تمیزه دیگه. شکمشو دایره ای آروم ماساژ بده.
شقایق۹۳ عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 5840 میشه بگی حدودا چقدر میگیرن برای ویزیت و مشاوره؟ ببربگو گربه حمایتی هست ازت کم میگیره
parvaneh_khanom عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 540 میشه بگی حدودا چقدر میگیرن برای ویزیت و مشاوره؟ زیاد نمیگیرن فکرکنم همون ۲۰۰ اینااینجا اینجوریهخواهرم گربه داره هر سری میره
پشمائیل_پشم_پیل_زاده عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 941 سرشو نشورید هیچ مشکلی پیش نمیاد من هفتا گربه دارم دوازده تا توله سگ بزرگ کردمسرما بخوره میمیره حموم تا دو سه ماهگی ممنوعه سر هم که شما میگی برای همه ی گربه هاست و سرشون نباید شسنه بشه آب بره تو گوششونبا دستمال اگه کثیف سد باید تمیز کرد درغیر اونصورت لازم نی کاربری واگذار شد به آنیتو🥱 برای تو🫀
شقایق۹۳ عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 5840 زیاد نمیگیرن فکرکنم همون ۲۰۰ اینااینجا اینجوریهخواهرم گربه داره هر سری میره ۲۰۰ که نیسروی ۵۰۰ت حساب کن
شادی_متولدمهر مدیر استارتر عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 5079 خاک مخصوص براش نگرفتی مگه؟ خاک مخصوص باشه تمیزه دیگه. شکمشو دایره ای آروم ماساژ بده. نه والا فعلا خاک مخصوص نگرفتم. گفتم یکی دو روز بگذره ببینم میخوام نگهش دارم یا نه این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
مامان_فندوق۵ عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 31865 نه والا فعلا خاک مخصوص نگرفتم. گفتم یکی دو روز بگذره ببینم میخوام نگهش دارم یا نه اره خواستی نگهش داری خاک مخصوص بگیر خاک باغچه نیار تو خونه. الانم میذاریش تو خاک اگه حساسی اروم با دستمال یکم نمدار بپاهاشو پاک کن ولی نشورش چون میمیره