2777
2789
شماها تو کار خدا هم دست میبرینخدا همونطور ک ببر رو گوشت خوار و بز رو گیاه خوار آفرید انسان و همه چیز ...

ببینید یه عده مثل من دنبال تز دادن و دلسوزی برای ببعی ها نیستن ولی واقعا از گوشت چندشم میشه نمیتونم بخورم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینید یه عده مثل من دنبال تز دادن و دلسوزی برای ببعی ها نیستن ولی واقعا از گوشت چندشم میشه نمیتونم ...

خب گوشت دوست نداری 

مرغ و ماهی و تخم مرغ و لبنیات و اینجور چیزا نمی‌خوری ؟ 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببینید یه عده مثل من دنبال تز دادن و دلسوزی برای ببعی ها نیستن ولی واقعا از گوشت چندشم میشه نمیتونم ...

گلم اون بحثش جداس منم بدم میاد گوشت تو آبگوشت یا گوشتی ک چربی داشته باشه یا ذستخون نمیتونم بخورم بخورم بالا میارم ولی اگ بتونی کباب کنی یا چرخ کنی کتلت کنی یا مثلا رست بیف کنی پیتزا باهاش درست کنی میشه خوردش 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
من گیاهخوار نیستم ولی خب از گوشت قرمز بشدت متنفرم ولی وقتی زایمان طبیعی کردم ووقتی داشتن ب بدنم بخیه ...

منم موقع زایمان یکی بود همین شرایط رو داشت

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

خب یه تیکه از اونو بگو؟😁

_آقای فردوسی پور من صداش شما رو ندارم 

_اگ ندارین چحوری شنیدین چی گفتم

_نه الان ندارم

در ادامه _شما دنبال چی آقای فردوسی پور 

خب بگو کنجکاو شدم

فردوسی پور و یکی از مسئولین داشتن باهم تلفنی حرف میزدن 

عادل یه چیزی میکه برعلیه اپن آقا

اون آقا ال‌کی میگه من صداتو ندارم درحالی ک ب حرفای عادل جواب میداد 😂آخرم عصبی شد گف شما دنبال چی آقای فردوسی پور  

فردوسی پور و یکی از مسئولین داشتن باهم تلفنی حرف میزدن عادل یه چیزی میکه برعلیه اپن آقا اون آقا ال‌ک ...

چه جالب بنده خدا چقد حالش گرفته شده🤣🤣🤣🤣

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
2810