2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعیه یکی بود ۵ سال پیش بدجور دلم رو شکسته بود هرروز خوشبخت تر می شد بهم گفت پسر گنده اتو پوشک می ک ...

منم میخلستم بزارم کارما بزنه تاپیک زدم گفتن بهم وجود نداره تصمیم کرفتم خودم مجازاتش کنم 

اگه کارما بزنه بهتر منم ولش میکنم

بگوچی ماهم یاد بگیریم

اول باید یه دوست پایه داشته باشی 

این مجازی جواب میده از قبل همه کار ها رو میکنی 

اسم و هویت دیگه برا خودت درست کن خانواده ای دیگر انگار که کس دیگه ای هستی 

بعد تشریف میبری پی وی طرف به بهانه ای بهش پیام میدی دیگه تو این مورد به خودت بستگی داره که چجوری مخش رو بزنی. من به دوستم کمک کردم تو دو سال مخش رو زد پسره پا بده نبود خیلی مغرور بود 

حالا اون دوست پایه برا چیه 

ویس خواست به اون بگی بفرسته تو به اون بفرستی تا نفهمه توییی 

عکس خم یه عکس فیک که در همه حالت باشه 

برا مت انتقام خیلی خوب جواب داد و پیره نابود شد حالا خواستی بگم چجوری 

حالا چیکار کرده انقد میخوای. بسوزونیش

یه ادم خیلی اشغال بود بهم خیانت میکرد بعد به من تهمت خیانت دروغ میزد اخرم همین بهونه کرد ازم جدا شد من ساده هی تلاش میکردم بگم من کاری نکردم اسکرین اینا ولی نکو فقط دنبال بهونه بود رفت با یکی دیگه نمیدونم از کی با اون آشنا بود یا اکسش بود 

بعد هی برمیگشت باز روانی میکرد باهام تا نرم میشدم ترکم میکرد منم دیونه وابسته شده بودم مثل مریضا دیگه رفتم تراپیست گفت بازی روانی میکرده باهات

اول باید یه دوست پایه داشته باشی این مجازی جواب میده از قبل همه کار ها رو میکنی اسم و هویت دیگه برا ...

یدونه دوست کلا دارم که اونو میشناسه ولی صداش نشنیده

باز خوبه تراپیست بهت گفت بازی می کرده وگرنه داغون تر می شدی

اره خیلی لاشی بود ببین تا میومدم فراموشش کنم میومد دوباره یه حوری رفتار میکرد ک دوستم داره

2810