rangii_rangii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 27 عنوان تغییر نام خانوادگی 289 بازدید | 18 پست میشع توضیح بدین اگه اطلاعی دارین؟؟ همسرم میخواد فامیلیشو عوض کنه فامیلی بچه ها هم باید عوض کنیم ؟؟ کلا داستانش چیه؟ توضیحات فقط برای پدر نوشته میشه یا برای بچه ام مینویسن 1403/05/06 | 19:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmmmoooobbbbiiiinna عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 10697 بله برای همشون نوشته میشه باید همسرتون ثبت احوالی بره که شناسنامش اونجا ثبت شده تا مراحل رو بگذرونه بابای منم فامیلی رو عوض کرد برای ما مشکل داشت بدون دردسر به فامیلی اصلیمون برگردوندیم نلایک
rangii_rangii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 27 بله برای همشون نوشته میشه باید همسرتون ثبت احوالی بره که شناسنامش اونجا ثبت شده تا مراحل رو بگذرونه ... من نمیخوام شناسنامه بچه ها با توضیحات باشه . خب برای پدر نوشتن دیگه؟؟
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26678 من نمیخوام شناسنامه بچه ها با توضیحات باشه . خب برای پدر نوشتن دیگه؟؟ نمیشه برا اونام باید بنویسن منم که شهر ه ی شهرم به عشق ورزیدن ...
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26678 مطمعنی؟؟؟ من پدرشوهرم انجام داده ، برا همه بچه هاش هم توضیحات نوشتن . اونا که نمیتونن تغییر ندن 🤔 منم که شهر ه ی شهرم به عشق ورزیدن ...
rangii_rangii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 27 من پدرشوهرم انجام داده ، برا همه بچه هاش هم توضیحات نوشتن . اونا که نمیتونن تغییر ندن 🤔 میخوام تغییر بدن ولی توضیحاتش نباشه برای بچه ها
rangii_rangii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 27 من پدرشوهرم انجام داده ، برا همه بچه هاش هم توضیحات نوشتن . اونا که نمیتونن تغییر ندن 🤔 بچه ها کوچیکن ۷ سالشونه . فعلا چیزی نمیدونن
نیلوفر_مامانم عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 7874 من نمیخوام شناسنامه بچه ها با توضیحات باشه . خب برای پدر نوشتن دیگه؟؟ اگر پدر قبل از تولد بچش عوض کنه توضیحات نمیخوره ولی بعدش عوض کنه و برای بچه ها رو هم عوض کنه توضیح میخورهظ
rangii_rangii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 27 اگر پدر قبل از تولد بچش عوض کنه توضیحات نمیخوره ولی بعدش عوض کنه و برای بچه ها رو هم عوض کنه توضیح م ... ای کاش همون موقع عوض میکرد . اما الان چاره نداره توضیحات ننویسن؟؟؟
rangii_rangii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 27 اگر پدر قبل از تولد بچش عوض کنه توضیحات نمیخوره ولی بعدش عوض کنه و برای بچه ها رو هم عوض کنه توضیح م ... ای کاش همون موقع عوض میکرد . اما الان چاره نداره توضیحات ننویسن
rangii_rangii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 27 اگر پدر قبل از تولد بچش عوض کنه توضیحات نمیخوره ولی بعدش عوض کنه و برای بچه ها رو هم عوض کنه توضیح م ... حالا شرایط تغییر نام خانوادگی چیه؟ شرایط خاصی میخواد؟
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26678 ای کاش همون موقع عوض میکرد . اما الان چاره نداره توضیحات ننویسن؟؟؟ فکر نکنم چاره داشته باشه . حالا توضیحات مگه مشکلش چیه ؟ من پدر خودمم اسمش رو عوض کرد . ما هم همه ی کارت ملی و شناسنامه اینامون رو عوض کردم . توضیحاتم هست چه ایرادی داره ؟ منم که شهر ه ی شهرم به عشق ورزیدن ...
rangii_rangii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 27 اگر پدر قبل از تولد بچش عوض کنه توضیحات نمیخوره ولی بعدش عوض کنه و برای بچه ها رو هم عوض کنه توضیح م ... حالا شرایط تغییر نام خانوادگی چیه شما میدونیدشرایط خاصی میخواد عایا باید چیکار کنیم کلاهرچی خودمون بخوایم قبول میکنن
rangii_rangii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 27 فکر نکنم چاره داشته باشه . حالا توضیحات مگه مشکلش چیه ؟ من پدر خودمم اسمش رو عوض کرد . ما هم همه ی ک ... ایراد که نداره . خودم دوس نداشتم با توضیحات باشه