2777
2789
عنوان

پولمو از بستنی فروش بگیرم یانه لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 103 پست

خب میزاشتی یکی دیگه بده دیگه چرا پول و گرفتی😐 

پس بستنی شکلاتی که خوردی پول اون چی؟

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین‌شماها باعث میشید اشغال بدن دست ملت بگن حالیشون نیست میخورن و میرن. وگرنه یکباراعتراض کنی بهترین ...

همون اول برگشت میزدی نه اینکه کامل بخوریش بعد بگی پولمو بده خدا نصیب کنه

عزیزم شما ذر لحظه بستنی رو پس میفرسنادی و پولتو میگرفتی نه ک تا ته بخوری و پول بگیری خب این جلی اشکا ...

اره منم برا این مشورت کردم گفتم ببینم نظربقیه چیه هنوزکه پول رونگرفتم

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
الان همه ریختن رو من که حق الناسه ونمیدونم سواستفاده میکنی و...انگارملت واسه پولشون و شکمشون ارزش قا ...

خانوم شما بستنی رو تا ته خوردی نذاشتی هیچی ازش بمونه! بعد الان پولتم کامل میخوای؟ بستنی فروشم گفته یکی دیگه میفرستم براش ناز کردی؟

خب چرا تا تهش خوردی بعد یادت افتاد زنگ بزنی؟

چرا همون یکی دو قاشق اولی که خوردی نبردی پس بدی و اعتراض کنی؟

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
ازکجامیدونی ۶۰بوده؟؟؟؟

چون همون بستنی لیوانی با دوتا اسمارتیز رو به عنوان آیسپک انداختن بهشون اینا هم خوشحالن 

خوب کردی که بخاطر کیفیت بهشون گوشزد کردی 

برای خودشون بهتره که مشتری ندار تر باشن تا پرفروش باشن

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
همون اول برگشت میزدی نه اینکه کامل بخوریش بعد بگی پولمو بده خدا نصیب کنه

دخترم گریه کردگفت‌میخوام منم مجبورشدم بدمش چون قبلشم کلی منتظربود بچم.حیف که ازخدا وحق الناس میترسم وگرنه پول ایسپک مخصوص وهزینه پیک رودادم برای یه بستنی خالی

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
بحث اینه که کاسبا باید یاد بگیرن به مشتری احترام بذارن وقتی احترام نمیذارن باید اعتراض کرد چرا زشت م ...

اعتراض کنه طوری ک نیست 

دفعه دیگه هم از اونجا چیزی نخره 

ولی پول بستنی پس گرفتن و یکی دیگه گرفتن درحالی ک بستنی قبلی رو خورده خیلی چیپ و عقده ای بازی هست🫡

اشتباه از شماست عزیزم که نمیتونید از حقتون دفاع کنید

نه اینکه بشینم همشو بخورم بعد بگم خوب نبود پولمو پس بدین🤣🤣🤣ی رستوران بودیم یه مرد و زن و بچش نشستن تا تهههه غذا رو خوردن یه دونه برنج نموند پاشد اعتراض کرد که غذا بد بوده پولمو پس بدین برگشتن بهش گفتن غذایی که بد بوده و نخوردین بیارین که پس بدیم نه اینکه همشو کردی تو شکمت اعتراضم میکنی