2777
2789

من تا جایی که سنم قد میده یادمه قبلا ها مردم خودشون اگر میخواستن غذا میبردن برای خانومای حامله دوربرشون.

این مدلی نبود که طرف بیاد در بزنه بگه زنم حامله اس از غذاتون بدین یا تو رستوران بیاد بگه از غذاتون بدین. بنظرم خودم کار زشتیه

بعدم اون زمان قدیم بود که رستوران و مواد غذایی ارزون بود مردم میتونستن به هم کمک کنن

شاید الان مردم نداشته باشن یا اصلا دلشون نخواد غذاشونو بدن

اینکه طرف حامله اس که دلیل نمیشه همه بشن نوکرش. 

اونی که تو اون شرایط اقتصادی حامله شده بنظرم خودش باید به فکر غذاش باشه نه اینکه بره به  از مردم غذاشونو بگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون تاپیک که دروغ بود اما اگر کسی نداره و بوه دار میشه باید پای لرزش هم بشینه....مگهمردم مسئولن شکم ...

موافقم. اونی که حامله کرده خودش باید غذا و امکانات فراهم کنه

درسته 

مگه كسي انتظار ديگه اي داره؟! 

بعضيا هنوز به زن حامله تعارف ميكنن اما كم شده 

الان هم خيلي وقتها هم زن حامله به خاطر شرايطش حتي اگه تعارف هم كنن از اون غذا نميخوره و كلا هر چي رو نميخوره مثله قديم نيس 

زن برادرم حامله بود من خبر نداشتم، برای دخترم که بد غذا هم هست یه جیزی میبردم خونه مادرم بخوره اخر شب، کمم بود خوب، برادرم اشاره میکرد بدش زن من بخوره. بچه ام گرسنه می موند تا صبح اذیت میکرد و نمیخوابید، دیگه چیزی همراهم نبود توی راهم میخوابید تا خونه.

چه خبره بعصیها حامله میشن شورشو در می یارن

من هم مادر هستم و تایید میکنم که الان همه چیز در دسترس هست واسه یه تیکه پیتزا آدم نباید دستش رو پیش یکی دیگه دراز کنه،همون رو بخر و بخور

یه موقع هوس قرمه میکردی نمیشد بری سبزی بخری پاک کنی خرد کنی تا خورشت جا بیاد بچه به دنیا می اومد

الان سر هر کوچه یه مطبخ هست حتی کنسرو انواع خورشت ها هست...

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
تو نباید میدادی

چی بگم دیگه، از اونطرف برادر بزرگم میپرسید چی دادی به بچه پسرم دلش میخواسته🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من که نمیتونم برای ده نفر ادم غذا ببرم، هرکی بچه شو زنش گرسته است ببرش بیرون ساندویچ بخورن. دیگه بخاطر برادرهام مجبورم و اگر نه کارشون زشت بود واقعا