2777
2789
عنوان

یعنی میشه این مصاحبه هم تموم بشه

61 بازدید | 10 پست

شوهرم مصاحبه برا معلمی داره الان دوماهه درگیرشه یعنی میشه این مصاحبه هم خوب تموم شه و معلم بشه خیلی تحت فشاره خیلی بهش دل بسته تورو خدا واسمون دعا کنید ایشالله همه حاجت روا باشن بازم هرچی قسمت باشه خداروشکر

برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟

آموزگاری یا دبیری؟؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد ۴ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دبیری

ان شاءالله موفق باشن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد ۴ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 
2805
انشالا قبول میشه صلوات فرستادم براش دبیری چه رشته ای

مرسی عزیزم ایشالله حاجت روا باشی 

دبیری پرورشی

مرسی عزیزم ایشالله حاجت روا باشی دبیری پرورشی

من میخاستم شرکت کنم دبیری کاروفناوری ولی منابع درستی نداره دوتا بچه کوچیکم دارم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
من میخاستم شرکت کنم دبیری کاروفناوری ولی منابع درستی نداره دوتا بچه کوچیکم دارم

ایشالله به هرچی میخوای برسی