2777
2789
عنوان

شوهرم همش به جاری جدیدم نگاه میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 7158 بازدید | 153 پست

دوتاتونم خوشگلین🤩

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی بزار ببینم هردوتون

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

فقط اسی تو نچرال تر از جاری هستی جاری لنز اینام گزاشته

ژل لب هم داره انگار

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

اسی ببخشید ولی قبول کن کمی باورش سخته. 

با توجه ب تاریخ عضویتم و تاریخ عضویتتون، لطفا رو دستت بنویس نی نی سایت بگیر جلو صورتت عکس بفرست. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

به جای اینکه این بنده خدارو آروم کنید این حرفا چیه میزنید بهش آخه

عزیزم شما بارداری ،هورمونات بهم ریخته یکم حساس شدی عزیزم،فکر نکنم اونجوری که شما تصور میکنی بوده باشه،خوب ایشون تولدشه معلومه همه توجهات به ایشونه مثلا داره کیک فوت میکنه نیشه مگه بهش نگاه نکرد و دست نزد چه میدونم داره مثلا میرقصه میشه پشت مرد بهش خوب تو تیر رس نگاه آدمه دیگه به نظرم واست سوتفاهم شده قربونت برم،نگران نباش من خودم واسه جشن دختر داییم باردار بودم منم حدود هفت ماهم بود انقدر لباسم خوب شد🥲همه تعریف کردن

بگرد مدل قشنگ انتخاب کن یه آرایشگاه توپم برو ترکل و ورگل کن برو اگه ،کوچولوت پیش مامانت میمونه ازش خواهش کن تو عروسی یکم دیرتر بیاد مثلا موقع شام که بیشتر تو خونه باشه و شما از مهمونی لذت ببری

کاربر خاموش🥹از ۹۷ تا امروز😍عاشق آشپزی و شیرینی پزی😀