2777
2789
عنوان

قتل ابوالفضل جهانشیری شبیه بنیتا توسط کفترباز تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 34 پست

برای نمونه خدمتتون عرض میکنم :پسر یکی ا  اشنایان ما ده روز بعد از ورود به دوره اموزشی تو پادگان چاقو کشی میکنه در حالیکه همه اون پسر رو فرد ارومی میشناختن و هرگز رفتار خطرناکی ازش سرنزده بود

حالا ببینید تو اون ده روز چه فشار روانی تو پادگان بهش وارد کردن که چنین کاری کرده.

در دوره ای که ازآن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دو روز پیش یکی تاپیگ زده بود یه بچه دو ساله ونیم را تو خیلبون پیدا کردن برده بودن خونه اشون  

مادرنفهمیده بود بچه نیست 

من گفتم مادرش مقصر چون مسیول اون بچه هست یکی از دوستان به من میگه سر. خودت بیاد تقصیر مادر. نیست ونمیدونم تصادف و ...که اصلا نمی دونم چه ربطی داشت خوب اگه اون بچه هم گیر ادمای روانی افتاده بود چی 

به نظر من پدر ومادرا باید خیلی مواظب باشن بچه نباید از. جلوی چشم پدر. ومادر. دور. باشن حتی یک لحظه دنیای کثیفی شده

تو گوگل و حوادث معمولا انگلیسی مینویسن بخصوص کلمات مهم و خاص را

بعد ۸ سال ؟

نه جان من بعد ۸ سال؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

شرایط جامعه رو بردن به سمتی که جوون 22 ساله قاتل میشه...اون جوون اگه کار داشت اگه خانواده و عشق داشت ...

انگار قتل مال الانه 

از اول بوده فقط رسانه ای نمیشده تازه جون پلیس و این قضایا نبوده بیشتر هم بوده الان باز از قانون میترسن وگرن قتل قدیم بیشتر بوده 

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قاتل اعدام شد؟

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻