یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من دوستشون خواهم داشت(این فقط برای مادر و پدرم لحاظه)😍
طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷♀️🤷♀️ و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
میسپارم ب خدا و اینقد موفق و مستقل میشم ک زیر منت کسی نباشم
فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 🍀
خیلی سخته زندگی توی خانواده ای که اعضاش همه باهات بدن مخصوصا پدرت که دخترم باشی بابات از همه باهات ب ...
متاسمانی جامعه ما یاد نمیده تو هیچ مقطعی تو هیچ دوران تحصیلی و شغلی و کاری که بابا بچه دار شدن آدم میخاد نه دیوانه های مجنون که بشن مادرشوهر و خواهرشوهر بچه از صبح تا شب گیر بدن و تحقیر و توهین کنن و وقتی بچه بهشون نیاز داشت تو هر سنی بگن نه ما نیستیم