2777
2789
عنوان

همسایه ی خودخواه

311 بازدید | 26 پست

دوستان یه سوال ما تازه اسباب کشی داشتیم، یه همسایه هم پایین مونه که همش شکایت داره اولین باره همچین آدمی میبینم. این همه سال تو آپارتمان بودم. ۳ روز بعد از اثاث کشی رفته پیش مدیر ساختمون گفته کس کاراش که اومدن کمکش خیلی سر و صدا کردن، دوباره یه روز دیگه جلومو جلو در گرفت گفت جسارتا شما صندلی تونو میکشید ما متوجه میشیم (با لبخند و احترام) گفتم چشم رعایت میکنیم حالا شاید ما در هفته ۳ و ۴ بار صدا میز و صندلی مون شنیده بشه. دوباره یه روز دیگه اومده بالا شما میرید حموم ما تو اتاق می‌خوابیم صدا حمام شما رو می‌شنویم گفتم چیکار کنیم؟ گفت زودتر از ۱۲ برید حموم،😦 یعنی علنا اومد برا ساعت حموم رفتن ما وقت تعیین کرد. چقدر احمق بودم اولش گفتم حق با اینه بعد الان از هرکس میپرسم همه میگن چه پروئه به اون چه شما کی برید حمام؟ چقدر ناراحتم اولش فکر کردم ما باعث ازارش شدیم جوابشو ندادم. همسرم میگه هروقت دلت خواست برو حموم اومد بالا خودمون جواب شو میدیم ایندفه. بنظرتون حق به کیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

د قیییققااااا همسا یه ما ست

شما چیکار کردید؟ من میخوام فردا برم به مدیر ساختمون بگم. چون از این ب بعد هر وقت دلم خواست میخوام برم حموم ایم یا میره پیش اون گلگی میونه یا اگر اومد بالا که میشورمش پهنش میکنم رو رخت که بره قشنگتر برا مدیر ساختمون یا اصلا بره شکایت کنه 

ببین حق با اون همسایه ساختمون الان آشغال ساختن طرف خسته کوفته خوابش میاد تازه حموم ماشین لباسشویی و غیره چهار دیواری اختیاری برای آپارتمان نیست ما مشکلات داریم ولی هوا همو باید داشته باشیم

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  
2810