2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابابزرگ مرحوم همسر من دعانویس بوده بعد فوت اون کتابهاش به دختراش و نوه هاش یعنی خواهرای همسرم و دخترخاله هاش رسیده ، یکی از خواهرهای همسرم با من مشکل داره من قبلا به دعا و طلسم اصلا اعتقادی نداستم تا اینکه حالم خیلی خیلی بد شد و خیلی تو زندگیمون بدبیاری میاوردیم سال پیش به اصرار مامانم پیش یه دعانویس که تعرفشو شنیده بودیم رفتیم راستش بعد اون کلی حال من خوب شد و مشکلات زندگیمون حل شد نا گفته نماند که دعانویس بهم گفتن که یکی از نزدیکهای همسرت طلسمت کرده خیلی طلسم بدی هم برات کرده بعدش خیلی زندگیمون خوب شد تا اینکه 

تا اینکه امسال سر یه مسئله ای بین همسرم و خوانرش مشکلی پیش اومد که خواهر همسرم باز با من دشمنیشو شروع کرده و خیلی کارها داره میکنه مثلا به دروغ از زبون من به بقیه میگه کلا هم این روزها خیلی حال روحیم داغون شده نمیدونم اصلا چمه همش مریض و کسلم و شب ها یه چیزهای غیر عادی میبینم و میترسم حالا موندم باز برم پیش دعانویسه یا چی به خدا خیلی درمونده شدم اصلا دوست ندارم پام به دعانویس و این جاها باز بشه ولی حالم خیلی خیلی داغونه 🥺

اعصاب ندارم کسل هستم همیشه بی انرژی هستم و سر جیرای بیخود با همسرم بحث میکنم

دقیقا منم همینطوری ام فقط من یه فرقی دارم که من یقین دارم که بین خانواده ی همسرم دعا نویسی رسمه و از خدا نمیترسن