2777
2789
عنوان

مامانای پسردار میشه بیاین

253 بازدید | 33 پست

پسرم یک سالشه

دوماهه راه افتاده

مدام داره اینور اونور میره.. از هرچی میتونه بالا میره، از یه در میره بیرون از یه در دیگه میاد تو، جنب و جوشش خیلی زیاده

این روزا مجبورم گاهی برم جایی که اگه بچه راه بیافته ایراد میگیرن

کسی هم ندارم بزارمش پیشش

واقعا نمیدونم چجوری دوساعت یه جا بشونمش تا کارم تموم بشه

خیلی تحت فشارم

بعد سوال دیگه ام اینه که این وضع تا کی ادامه داره؟ تا کی نمیشه بهش فهموند لازمه بشینه؟ با تشویق و تنبیه و توضیح و هرترفندی

اسباب بازی هم بدم دستش پنج دقیقه اس... باز پامیشه دور میخوره. اهل گوشی هم نیست

کانال لباس نینی فروشی گوگولی من:🌱https://rubika.ir/sednakids

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچقد که بزرگ میشن بهتر میشن 

پسر منم اینجوری بود میتونم بگم دو سال هیچ جا نرفتم ولی الان 7 سالشه خیلی بهتر شده عالی شده 

یعنی رفته رفته از دو سالگی بهتر شد تا الان که خیلی خوبه

پسر من ۱۹ ماهشه از ۱۱ماهگی که راه رفت تا الان همینجوریه بچه است دیگه هرکاری دلش بخواد میکنه تنبیه که نمیشه کرد تحملتونو بالا ببرید خیلی خوبه که اهل گوشی نیست،باهاش بازی کنید باهم کاراتونو انجام بدین

فعلا هیچ جوره نمیشه باید تو ذات بچه بچه، پسرم از اول اروم بود راحت همه جا می رفتم، ولی امان از دست دخترم که دست هر چی بچه شیطون رو از پشت بسته کلا غذا هم سرپا می خوره نشستنی در کار نیس مگه شب موقع خواب حرکتی نداره

عزیز بچس هاااا 

نشستن راحتش رفت تا ۱۴ سالگی اونم به زور گوشی 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ببین پسر هیچ‌وقت نمیشینه

اصلا ذاتش جنب و‌جوشه

بعدم از قدیم گفتن بچه نو پا ده تا مادر میخواد

یا نرو جایی یا رفتی دنبال بچه‌ات برو و حرص نخور

از الانم برای راحتی خودت به گوشی و فیلم و... عادتش نده من یکی دارم ۹ سالشه، انگار زمین میخ داره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من هی خوندم هی قربون صدقه ش رفتم 😘😘

خودمم یه پسر ۱۴ ماهه دارم ، اینقد راه میره و ورجه وورجه میکنه که نگو .همش دنبال منه. فداش بشم اینقد خودشو اذیت میکنه. 😘😘😘فکر کنم تا دوسالگی همین باشه. البته روز به روز بهتر میشن.