2777
2789

کسی رو میشناسی. چسبندگی ریه داشته باشه خوب میشن الانم اسپری ی قرص مصرف میکن ولی تنفسش ب زور تو رو خدا کسی چیزی میدون بگه 

❤❤❤❤

یه دکتر فوق تخصص پیدا کنید ، پدرتونو‌ ویزیت کنن تا داروی مناسب استفاده‌کنن . برای تنفسشون نمیشه از کپسول اکسیژن استفاده‌کنن ؟

ان شاءالله به زودی  حالشون خوب میشه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ناراحتم

حق داری 

دکتری که پدرتونو ویزیت کرده دکتر خوبی هست ؟  داروهاشونو به موقع مصرف کنن تا زودتر پدرتون حالش خوب شه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
اره خوب ولی میترسم براش خیلی

حتما پیش دکتر به موقع ویزیت بشه ، آزمایش ها رو انجام بده ، دارو هاشو مصرف کنه ، ان شاءالله خوب میشه

در کنارش دعا هم کن

مسیح دانشوری یه بیمارستانه شمال  تهران هس

فک کردم تهرانی  ، درکت میکنم ایشالا که بهتر میشن 

راستش اگر بتونین بیاین تهران که خوبه 

چون از همه شهرها میان اونجا مرکز پیوند هم هس  سال ۹۶ یادمه یه 

خوابگاه کوچیک برا همراه  داشت  با هزینه پایین 

و کلاامکانات خوبی داره