2777
2789
عنوان

حق دارم‌ از شوهرم‌ناراحت شم شاااااااات

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 36 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حرف تاحرف فرق میکنه بشین بابتمرگ هم فرق میکنه... باورکن باآرامش صحبت کردن وبدون اینکه طرف رو ل ...

درسته اما منم متاسفانه همینجوری ام شوهرم دیگ فهمیده الان عصبی ام هر چی ام میگم فوش میدم خودمو خالی میکنم اما بعدش ک آروم شدم میشینیم منطقی حرف میزنیم اینم بگم وقتی هر چی ب دهنم میرسه میگم بهش اونم ساکت نمیشینه اما بعدش یا اون میاد عذر خواهی یا من بعدش باهم حرف می‌زنیم و حلش میکنیم

۳ ماه

ببین من قشنگ درکت میکنم تو الان خیلی خسته ای ۹ماه باردار بودی ۳ماه داری ی دوقلو جمع و جور می‌کنی و واقعا الان خیلی خسته شدی اما سعی کن ارامش خودتو حفظ کنی عزیزم میتونی ی اسنپ بگیری یا بگی بابات شبی برسونت خونه خودت بری خونت بخوابی زیاد شبا تنها خونه مامانت نباش سعی کن هرجا هستی شب خونه خودت بخوابی چون اینجوری شوهر عادت میکنه بعدم سختیای بچه هارو ک میبینه خودش کمکت میکنه مطمعن باش در طول روز اگر برات مقدوره کمکی بگیر اگر نه ی روز مادرشوهر و ی روز مامانت بیان کمکت تو میتونی همه چیزو مدیریت کنی من مطمعنم 👍

حالا امشبم موندم ‌ . دیگ چکار کنم

اما دیگ شب بدون شوهرت نمون این ی نصیحت خواهرانه نه فقط برا اینکه بگم بهت خیانت میکنه نه اصلا برا اینکه وقتی ی شب خونه بابات میمونی ی شب خونه خواهر حالا یا هرجا دیگ شوهر عادت میکنه ب نبودنتون و اینجوری میگه نمیام دنبالتون اما اگر هر شب خونه خودت باشی وقتی ی شب خونه مامانت بمونی خودش بدون اینکه بهش بگی میاد دنبالتون با جون و دل مرداد مثل بچه هستن که باید عادتشون بدی ب ی کار