2777
2789
اینا اول عقد میکنن بعد تصمیم میگیرن🫤 ما بله که میگیم برای یک عمر نفس بله میگیمما خزیم یا اینا خزن؟� ...

شما هروقت فهمیدی عقد و عروسی یکی نیستن و فرق دارن حرف بزن 

..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ایرانیم چرا فرهنگمون اینجور نیس شما خیلی سنتی هستید ما اول شناخت پیدا می‌کنیم بعد عقد میکنیم

ولی عقلانیش این هست تا نرفتن زیر یک سقف رابطه کامل برقرار نکنن

..
منم ایرانیم چرا فرهنگمون اینجور نیس شما خیلی سنتی هستید ما اول شناخت پیدا می‌کنیم بعد عقد میکنیم

اتفاقا ما اصلا نه سنتی هستیم نه مذهبی، هرکس یه جوره

من چیزی که غالب هست رو گفتم.

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
به نظرمن اگر فرهنگی اشتباه وظیفه ماست که اون فرهنگ اصلاح بشه

فرهنگ شناخت دوران عقد بله موافقم، من دختر داشته باشم روز عقد و عروسیش رو یکی میکنم که این داستان ها پیش نیاد وگرنه اصلا برام خوشایند نیست دخترم تو خونه ی من مادر بشه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فرهنگ شناخت دوران عقد بله موافقم، من دختر داشته باشم روز عقد و عروسیش رو یکی میکنم که این داستان ها ...

اتفافا با توجه به این گرونی ها نمی شه گفت دوران عقد دوران بدی بلکه دوران عقد نباید دوران شناخت باشه

فرهنگ شناخت دوران عقد بله موافقم، من دختر داشته باشم روز عقد و عروسیش رو یکی میکنم که این داستان ها ...

اصن چطور دختر می‌ره خونه پسره و شب میمونه برای رابطه 

اینا فک میکنن چون عقد میشن باید حرمت ها برداشته بشه کامل

..
اتفافا با توجه به این گرونی ها نمی شه گفت دوران عقد دوران بدی بلکه دوران عقد نباید دوران شناخت باشه

ارع دوره شناخت نباید باشه 

فقط دوره رابطه جنسی و بعد هم پسر کم کم بی مسئولیت برای چیزایی ک باید بهتر انجام بده

..
ارع دوره شناخت نباید باشه فقط دوره رابطه جنسی و بعد هم پسر کم کم بی مسئولیت برای چیزایی ک باید بهتر ...

کلا فکر کنم از لحاظ فرهنگی و فکری باهم متفاوتیم در نتیجه بحث قطعا بی نتیجه خواهد بود پس ترجیح می دم بحثی نباشه

اصن چطور دختر می‌ره خونه پسره و شب میمونه برای رابطه اینا فک میکنن چون عقد میشن باید حرمت ها برداشته ...

جدا از بحث حرمت توی همین سایت من کم ندیدم دخترایی که تو دوران عقد فهمیدن ازدواجشون اشتباه بوده و میخوان جدا بشن اما چون رابطه کامل داشتن میگن نمیتونن و هنوز زیر یک سقف نرفته شناسنامه شون اینجوری شد، حالا بقیه نمیخوان قبول کنن نکنن هرکس مختاره برای زندگیش خودش تصمیم بگیره

این نظر و عقیده ی منه زشته عیبه که اشتباه محضه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدا از بحث حرمت توی همین سایت من کم ندیدم دخترایی که تو دوران عقد فهمیدن ازدواجشون اشتباه بوده و میخ ...

ببخشید ولی این دختر درنهایت جدا می شه اگه تو عقد جدا نشه بعد ازدواج با دوتا بچه جدا می شه جدا نشدنش به خاطر این نیست که چرا بکارتشو از دیت داده بلکه به خاطر اینکه از حرف مردم می ترسه  مطمئن باشید کسی که این طوری حتی اگه رابطه هم نباشه باز برای حرف مردم و فامیل و خاله زنک ها جدا نخواهد شد تا نپذیره که اشتباه کرده

وقتق سر خونه زندگی نرفتن چرا داشته باشن؟ باردار بشن خوبه؟

انسانیم قدرت اختبار داریم صبر کنیم بریم خونه خودمون جشنمون رو بگیریم بعد

خونه مردم درست نیست این کارا

چرا درکش نمیکنید

همه تاپیک ها و کامنت ها مربوط به یک نفر نیست  دوست عزیز.کاربری مشترکه بین دونفر و قبل از چک کردن تاپیکا و انگ دروغگویی بفهمید اینو 
ببخشید ولی این دختر درنهایت جدا می شه اگه تو عقد جدا نشه بعد ازدواج با دوتا بچه جدا می شه جدا نشدنش ...

اتفاقا دقیقا بزرگترین دلیلشون موضوع بکارته و راحت تر میتونن تصمیم بگیرن و جدا بشن، دو تا از دوستای من همین اتفاق براشون افتاد تو عقد جدا شدن و بعدش یه ازدواج خوب داشتن، در صورتی که اگر باکره نبودن امکان نداشت جسارت طلاق تو عقد رو پیدا کنن،در کل چرا آدم وقتی هنوز خونه زندگیش مشخص نیست خودشو تو دردسر این داستانا و استرس بارداری قرار بده، دو نفر که همو دوست دارن و میدونن بعد چند ماه قراره زیر یک سقف باشن میتونن صبر کنن.

این نظر منه دوست عزیز و متفاوت با نظر شما، بحث هم بی فایده اس

اوقاتتون خوش

1
5
10
15
20
25
30
35
40