2777
2789
بخدا ...بچه های ۱۶ ۱۷ ساله الان قدل زنای ۴۰ ساله تجربه دارن ... سن ازدواجم بالا رفته تو این گرونی دی ...

می دونید مسئله اینجاست الان افرادی که توی این سایت هستن از هر قشری ممکن باشن الان من توی توییتر و اینستا می بینم خیلی خیلی راحت عکسای نود می زارن نود کامل ولی خب ممکن اینجا یکیم با این فرهنگ باشه که حتی برای شوهرشم نباید بدنش لخت دیده بشه بنابراین هرکس باید با توجه به فرهنگ خانواده وشهری که توش زندگی می کنه عمل کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله از نظر من مشکل داره، دوران عقد دورانه شناخته، و اینکه دو نفر که هنوز خونه زندگی ندارن عقلانی نیست اینکارشون و زشته واقعا، آدم حرمت خونه ی والدینشو نگه میداره

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
باهات موافقم نمی‌دونم چرا رابطه تو عقد رو میخوان عادی کنن و گوشای خودشون رو بستن

ب همون دلیل ک ما نمیدونیم چرا 

من حتی مامانمو مادرشوهرم میدونس رابطه داریم من راضی اون راضی گور بابای ناراضی

چه اشتباهی هردو طرف لذت می برن متاسفانه تو کشور ما این طور فکرمی شه که رابطه جنسی فقط یک لذت یک طرف ...

قرار نیست نیاز رو تو دوره دوستی برطرف کنن 

نمیمیرن صبر کنن تا وقتش برسه 

این چ حرف چرندیه ک شما میگی 

..
قرار نیست نیاز رو تو دوره دوستی برطرف کنن نمیمیرن صبر کنن تا وقتش برسه این چ حرف چرندیه ک شما میگی

چرا اتفاقا این هم در تمام جهان جزو شناخت های قبل از ازدواج که خب ایران به خاطر جامعه سنتیش پذیرفته نیست و نتیجش مشکلات و سردی های وحشتناک بعد از ازدواج

پدر مادرای ما مگه خودشون هم نامزد بازی نداشتن ؟!پس چرا انقد گیر میدن به ما؟ بعد مگه نمیدونن حتی پنج ...

پدر مادر خود من ۱۹ و ۲۲ ساله بودن کلا دوماه عقد بودن رفتن خونه زندگیشون لااقل برا منی که ۳۰ سالمه قراره دو سالم عقد بمونم منطقی نیس که رابطه نداشته باشمو بازم صبر کنم هر چند تو خانواده شوهرم چیز مهمی نیس ولی تو خانواده خودم مهمه ولی بازم من مث خانوادم فکر نمیکنم

بله از نظر من مشکل داره، دوران عقد دورانه شناخته، و اینکه دو نفر که هنوز خونه زندگی ندارن عقلانی نیس ...

انگار عقد میکنن فقط برای رابطه خب یکم تحمل کنن تا عروسی واقعا آدم حالش ب هم میخوره از وقاحت کامنتا

..

ببین به حرف هیچکس اهمیت نده مردم ایران با اون طرز فکر قدیمیشون ساییدن مارو دوران عقد یکی از بهترین دورانه برای دختر هر کاری دلت میخاد بکن به کسیم اهمیت نده همین مونده جهان سومیا حلال خدارو حروم کنن

چرا اتفاقا این هم در تمام جهان جزو شناخت های قبل از ازدواج که خب ایران به خاطر جامعه سنتیش پذیرفته ن ...

آفرین دقیقا بخدا راس میگی ها 

خب شاید پسند نبود 😂 همون موقع مرجوع کنیم بهتره 

انگار عقد میکنن فقط برای رابطه خب یکم تحمل کنن تا عروسی واقعا آدم حالش ب هم میخوره از وقاحت کامنتا

😐 اره ازدواج میکنیم برای رفع نیاز حالا یا جنسی یا عاطفی یا هرچیز دیگه! اوم.. رفع نیاز وقاحته 

2810