2777
2789
عنوان

با سه تومن پول کدوم ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 103 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا بخدا مردم را اسکول کرده

😂😂😂😂

آره به خدا 😂😂😂

همچین میگه با سه تومن میشه ماشین خوب سوار شد انگار تا حالا پراید و ۲۰۶ و پارس و ... ندیده و نشنیده 😂

خدایا از گناهانم همچون آرزوهایم بگذر 
استارتر فك كنم هيچى واجع ب ماشين و شرايط كشورت نميدوني😂😂😂

عاخه با کدوم ماشین چینی میشه دونات زد   

تازه با ماشینای ایرانی مثه ۲۰۶ تقویتی هم میشه زد ولی چینی نمیشه چون دیفرانسیل جلو هستن

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
عاخه با کدوم ماشین چینی میشه دونات زد تازه با ماشینای ایرانی مثه ۲۰۶ تقویتی هم میشه زد ولی چینی نم ...

ماشين ٢٠٠٩ يعني ريختن پول تو جوب

ديگه خودداني

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
ماشين ٢٠٠٩ يعني ريختن پول تو جوبديگه خودداني

پس چی بخرم

خریدن ماشین چینی که بدتره آلمانی و ژاپنی حداقل اصل و نسب داره سالها کار میده چینی آشغال محضه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
گواهینامه ندارم یبار با یکی گذاشتم تهش یه نره خری اومد جلو منم زدم ترمز سر و صورت خونی مامانم پدرمو ...

چقدر منیییی 😂😂منم ندارم ولی خب سوار میشم 

ماشین برا خودمه ولی خب بازم گیر میدن بهم چون آدم نیستم بلوار و جاهای خلوت منتظرم پارس پژو پایه ای ببینم بگازم

ولی چند روز پیش با ماشین نامزدم تصادف کردم دیگه دست نزدم اونم خیلی کوچیک بود تو خونه خودمون ولی خب دیگه دلسرد شدم چون همیشه بدترین جاها اتفاقی نیفتاد خونه الکی الکی زدم یه بلوری شکستم ا ماشین

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª