2777
2789
عنوان

با سه تومن پول کدوم ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 103 پست
عکسشون رو میزاشتی تا ما نظر بدیم😂

رفتم نت نگاه کردم هیج کدوم سلیقه من نبود 😆😅 من لندکروز دوست دارم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
اصن اووف سال دیگه ایشالا با تک تک شوتی سوارا کورس میزارم

بیا همین الان با من بزار

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه واقعا با سه تومن ماشین خوبی نمیدن اینایی که میگی همه اوراقی و از رده خارج هستن بالای ۱۵ سال عمر ...

با سه تومن که نمیشه خونه خرید بسمه یدونه خونه دارم دارم مگه چنتا باید داشته باشم

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
آخه واقعا با سه تومن ماشین خوبی نمیدن اینایی که میگی همه اوراقی و از رده خارج هستن بالای ۱۵ سال عمر ...

با ٣ تومن كه خيلي ماشيناي خوبي هم ميدن 

اما بنظرم الان چيني ها منطقي تر از اين ماشيناي قديمي هستن

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
چرا تو فردیس کرج یه آپارتمان ۷۰ الی ۸۰ متری میتونی

بابا طرف اهل عشق و حاله خونه میخواد چیکار ! میخواد از مالش استفاده کنه و لذت ببره همه که فکر پس انداز و جمع کردن نیستن بزار حالشو ببره . حتما انقدر داره که میخواد ۳ تومن پول ماشین خارجی بده و خرج اصطحلاکش و بنزینش کنه دیگه 

بیا همین الان با من بزار

گواهینامه ندارم یبار با یکی گذاشتم تهش یه نره خری اومد جلو منم زدم ترمز سر و صورت خونی مامانم پدرمو درآورد مهم اینه تهش روش کم کردم بردم (وی هنوز آدم نشده😂) 

ول کن جهان را قهوه‌ات یخ کرد.