2777
2789
میده دیرو زود داره،ولی میده،حالب اینجاست یه تیکه زمین مسکونی ،۹۶متری گذاشته برا ما سه تا خواهر منم گ ...

چقد راحت از حق خودتون میگذرین... اخرش شما دخترا تو ناتوانی دستشونو میگیرین 

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم برای چنین پدرایی که فکر آینده دخترشون نیستن!

به این فکر نمیکنن روزی نباشنن تو این دنیای وحشی دخترشون تک و تنها چکار کنه!

شوهر طلاقش بده باید برن تو خیابون چادر بزنن؟!؟

فقط به فکر وارث کوفتیشونن که اسمشون و یدک میکشه...

بدبختا نمیدونن بمیرن دیگه مردن و رفتن! وارث و اسم به چه ورته

زنده باشه مالکش هست و هر کاری دوست داره میتونه انجام بده 

ولی بعد فوتش یا برای وصیت اموال فقط یک سوم اموالش رو میتونه وصیت کنه الباقی طبق قانون تقسیم میشه که طبق قانون هم پسر دو برابر دختر ارث میبره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
2805

ما همسایه مون همین کار و کرد...

دختراش عین مهمان میان و میرن...

دست به سیاه و سفیدم نمیزنن

مریضم شد ازش نگهداری نکردن، گفتن هرکی ارث برد خودش بیاد کارات و کنه....

دو تا دختر باجرات اینکار و کنن بقیه پدر و مادرا یاد میگیرن عدالت و انصاف و رعایت کنن

وقتی عروسهابهشون نرسن مجبوریم،دعوا هم راه بندازیم اونا ب ما چیزی نمیدن فقط دعوا بحث میشه حرمت ها شکسته میشه ،باید کنار بیایم،کلا تو فامیل ما ب دختر چیزی نمیدن،انگار دخترو خودشون ب دنیا نیاوردن

ما همسایه مون همین کار و کرد...دختراش عین مهمان میان و میرن...دست به سیاه و سفیدم نمیزننمریضم شد ازش ...

خوب بهش کردن واقعا همچین پدرومادرایی حقشونه 

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
میده دیرو زود داره،ولی میده،حالب اینجاست یه تیکه زمین مسکونی ،۹۶متری گذاشته برا ما سه تا خواهر منم گ ...

مجردی یامتاهلی؟ خواهرات متاهلن؟ 

خب بهش میگفتین از کجا معلوم شوهرامون پول بدن بسازیم؟ یااصلا از کجا معلوم باهم کنار بیان.خودش مشخص میکرد جدا جدا که بهتر بود

وقتی عروسهابهشون نرسن مجبوریم،دعوا هم راه بندازیم اونا ب ما چیزی نمیدن فقط دعوا بحث میشه حرمت ها شکس ...

چرا مجبورید؟

این اجبارها رو خودمون ساختیم...

یه بار تو جمع همینطوری بگو دوستم گفته فلانی باباش ارث و داد پسراش

تهشم زمینگیر شد دختراش نرفتن کمک 

بذار متوجه کار زشتشون بشن!

الانم میرید کار نکنید

بگید ما عریبه ایم، بچه تون نیستیم که دل بسوزونیم والله

خیلییی دل بزرگی دارید، ان شاللع خدا براتون جبران کنه....

من طاقت این بی عدالتی ها رو ندارم اصلااااا

جنگ و دعوا راه میندازم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

[QUOTE=347723773]مجردی یامتاهلی؟ خواهرات متاهلن؟  خب بهش میگفتین از کجا معلوم شوهرامون پول بدن بسازیم؟ یااصلا ا ...[/QUOTE متاهل خواهرام ازدواج کردن،ما اون تیکه رو نمیخوام ،از کوه ب ما پرکاه بده مگه ما مسخره این اونم بده ب پسرا

چرا مجبورید؟این اجبارها رو خودمون ساختیم...یه بار تو جمع همینطوری بگو دوستم گفته فلانی باباش ارث و د ...

مادرم مریضه نمیتونه کار کنه دیکس کمر داره ما که میریم نمیزاریم دست ب سیاه سفید بزنه،ولی عروساش که میان خودش کار می‌کنه دلم براش میسوزه،وقتی عروسهای هستن دوست ندارم برم چون نمیتونم ببینم مادرم کار می‌کنه ،شوعرم دوست نداره  وقتی عروسهای هستن همه کارا رو من انجام بدم برا همین نمیرم

مادرم مریضه نمیتونه کار کنه دیکس کمر داره ما که میریم نمیزاریم دست ب سیاه سفید بزنه،ولی عروساش که می ...

کار خوبی میکنی عزیزم..مادرتم نباید بکنه والا کارارو بریزه سر خودشون انجام بدن تا کی بیان عین مهمون بخورن و برن.مادرت بنده خداگناه داره