2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اگه موقعگی که زنده باشه به نامشون  بزنه شاید..

ولی بعد فوت نه..

دولت تقسیم میکنه.

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
مال خودش باشه ولی ناحقیه .وای خیلی ادم حرص میخوره .کاش اون زمینارانده

میده دیرو زود داره،ولی میده،حالب اینجاست یه تیکه زمین مسکونی ،۹۶متری گذاشته برا ما سه تا خواهر منم گفتم ما اینو می‌خوایم  چیکار ،گفت جواز سه طبقه بگیرید بسازید،گفتم ما نمی‌خوایم به پسرا بهترین جای شهر نفری دویست متر زمین داده،یه زمین مرکز استان داره اونم چهار صد متری بهترین جای شهر اونم برای پسراست،منم گفتم خب بعد هزار سال که نبودی همین خونه که الان هستین بدیدب دخترا گفت می‌دونی الان قیمت این خونه چقدره،بعد دیگه من لبخند زدم رفتم چای بیارم وقتی نمیخواد بده ک بزور نمیشه ازش گرفت

2810