2777
2789

دو روز قبل انجام دادم( به علت اذیت بودن و مشکل داشتن

نه صرفا زیبایی)  

الان که راه رفتن سخته برام باید پهن پهن راه برم😑

کی بهتر میشم؟ و این که شکلشو دیدم اصن مشخص نیست چی به چی شده! وای خیلییییی ی جوری شد حالم بد از دیدنش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسلامتی. منم مجبورم انجام بدم دنبال تحقیق در مورد عملشم فعلا. زشت شده یعنی؟

والا اصن دلم ی جوری شد وقتی دیدم  .میترسم نگاه کنم 

ولی چیزی که بعد از دو روز از عمل دیدم ..اصن نفهمیدم چی به چیه ... شکل خاصی ندیدم   شایدم ورم داره  .. نمیدونم واقعا

در مورد از بین رفتن میل جنسی یا کم شدنش دکترتون اطلاع داد بهتون؟ اخه دکترا معمولا میگن لابیا کاری به اون مورد نداره ولی از چند مورد بیمار که شنیدم متاسفانه گله مند بودن... نمیدونم حالا شایدم بستگی به نوع عمل و تجربه دکترهم داره

در مورد از بین رفتن میل جنسی یا کم شدنش دکترتون اطلاع داد بهتون؟ اخه دکترا معمولا میگن لابیا کاری به ...

نه اصلا لابیا ربطی به میل جنسی نداره وقتی بزرگ باشن حتی حین رابطه باعث درد بیشتر هم میشن. شاید اونی که به میل جنسی مربوطه کلیتوریس هستش من خیلی در موردش اطلاع ندارم...🥴

من عمل کردم بار اول پیش میترا بهمن پور تهران که گند زد بهش قرینه نتونست در بیاره و کامل کوچیک نکرد ولی بعد عمل نه دردی داشتم نه مشکلی فرداش هم رفتم سر کار  سر یک هفته هم خوب شدم 

بار دوم پارسال پیش شهنازپور عمل کردم روز اول یکم سوزش کوچولو داشت بعدش دیگه نه سر یک ماه همه چی نرمال شد مشکلی تو بیرون رفتن یا راه رفتن اصلا نداشتم 

میل جنسی من هیچ تغییری نکرد ظاهری خیلی خوب شده کامل رفته تو 

البته من لابیا و کلیتوریس عمل کردم 

💔خسته شدم از این همه نا عدالتی کاش جون مرگ بشم 
من عمل کردم بار اول پیش میترا بهمن پور تهران که گند زد بهش قرینه نتونست در بیاره و کامل کوچیک نکرد و ...

حین عمل که خود دکتر همش تعریف میکرد و میگفت واای چقدر خوشگل شده و فلان! گفتم میشه عکس بگیری بهم نشون بدی   گفت تو الان نمیفهمی که خوشگل شده!بعد گفت شنبه بیا ی لیزر ترمیمی هم برات بزنم که عالی میشع!  یک ساعت قبل ک نگاش کردم گرخیدم کلا   .اخه فقط کلیتوریس مونده شکل لبیاها اصن مشخص نیستش!