2777
2789

لطفا یه برنامه بگین بهم 

برای صبحانه . نها وشامش

دو هفته ای میشه بهش فرنی وحریره دادم میخوام تنوع بدم دیگه

سوپ 

سیب زمینی 

تخم مرغ

پوره سیب و موز 

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر پسر من گفت صبحا فرنی ظهرا میوه و عصرا سوپ فقط خونگی 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

کنسرو گوشت براش بپز فقط اب گوشت رو نون ریز تیلیت کن براش از گوشتش نده که معده اش سنگین نشه

عکس پروفایل خودمم لطفا انقدر سوال نپرسید...مخفی‌کردن ناراحتی‌ها از خود ناراحتی دردش بیشتره...
حریره باید از ماه هفتم داده بشهپوره میوه و سوپ میتونی بدی

توی خود دفترچه بچه هم نوشته از ۶ ماه 

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 

سلام 

سوپ بده کم کم 

برنج و هویج و سیب زمینی با مرغ یکم زرد چوبه و پیاز و نمک و سبزی سوپ

حالا این ترکیب رو میتونی عوض کنی لوبیا سبز بزنی گوشت گوسفندی بزنی ی ماه دیگه

میتونی جو و گندم بزنی جای برنج 

یا سبزیجات مختلف روغن یا کره هم بزن 

صبحانه رو منم خیلی وارد نیستم بچه مو فرنی دوس نداره خرما و موز میدم یا خرما و کره 

میوه هم ک پوره کن با رنده میان وعده ها بده بخوره 

هلو زردآلو آلو هندونه و... 

من از 5 ماهگی برای بچه دومم غذا کمکی رو شروع کردم 

دکترش گفت بجز عسل و شیر هنه چی میتونه بخوره 

اما من شیر هم میدم تو فرنی 😂😂

بچه اولم رو خیلی با دقت و حوصله انواع غذا رو به ماه میدادم آخر سرم بدغذا و لاغر شد 

بنظرم خیلی به نت بسنده نکن و سخت نگیر