2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگی مون بخاطر پا شل بودن و هول بودن شوهرامون خراب میشه

مرد اگه خوب باشه دنبال هیچ هرزه ای راه نمیفته

من از شوهر خودم بدم اومده که انقدر هوس بازه اونا که کارشون همینه

لایکم نکن لطفا🙏
خاک برسرشون زندگیم ریخت بهم بخاطر یکی از اینا

چ ربطی ب مسجد و اخوند داره؟

لابد شوهرت خراب بوده خودش ک صیغه کرده.

بعدشم وقتب انقدر توی حرف زدن بی نذاکتی شک نکن زندگیتم بهم میریزه چون قلب سیاهی داری

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍

مشکل از هول بودن آقایونه حالا اونا کارشون اینه این مردوکهنه میکنن میرن دنبال یه طعمه دیگ

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
خاک برسرشون زندگیم ریخت بهم بخاطر یکی از اینا

غیبته ولی ی خانمه زن دوم همسرشه و انگار شوهره بیشتر پیش زن اوله هستش همش تاپیک دق مرگ شدن طلسم سیاه وحالم از صدای بچه شوهرم بد میشه میزاره چند وقت پیش هم میخاست بزور باردار بشه

حالم واقعا از دیدن تاپیک هاش بد میشه انگار زن اوله باردار بوده که این رفته تو زندگیشون

این جور زنا اصن مسجد و پوشش و آخوند رو قبول ندارن خیلی ام اعتماد بنفسشون بالاست از مذهب فقط صیغه رو ...

نه بابا اصلا کسی دیگه به صیغه اعتقاد نداره

من همش می بینم همینجوری میرن میخوابن باهمه

صیغه کجا بوپ

لایکم نکن لطفا🙏
زندگی مون بخاطر پا شل بودن و هول بودن شوهرامون خراب میشهمرد اگه خوب باشه دنبال هیچ هرزه ای راه نمیفت ...

زنی ک صیغه هس اگ مدت صیغش تموم بشع مثلا ۶ ماهه بوده 

صیغش تموم شدع میتونع برع بعد اتمام صیغه نامه مهرشو اجرا بزارع و بگیرع؟

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐