2777
2789
عنوان

دلیل سقط جنین سیزده هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 34 پست
نه بابا اصلا....خیلی ها تا موقع به دنیا اومدن بچه نزدیکی دارن و اتفاقی نمی افته با انگشت چیزی نمیشه ...

ممنون عزیزم

خیلی عذاب وجدان داشتم و دارم اصلا هرکی میگه نه فکرنکنم بازم من هی میخوام دنبال دلیل باشم و میگم تا قبل از اینکه اونکارو بکنم مشکلی نداشتم نه آبریزش نه لکه بینی

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا جایی که میدونم عفونت هم میتونه باعث پارگی کیسه آب بشه شاید عفونت داشتین

نمیدونم گلم سوزش خارش اینا که نداشتم ترشحاتمم طبیعی بود

اللهم عجل لولیک الفرج
ممنون عزیزمخیلی عذاب وجدان داشتم و دارم اصلا هرکی میگه نه فکرنکنم بازم من هی میخوام دنبال دلیل باشم ...

تو بارداری اصلا دهانه رحم بسته است شما اگه دستت به دهانه رحم هم رسیده باشه که با دو بند انگشت عمرا نرسیده بازم امکان نداره به داخل رحم و کیسه آب برسه

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين
نه بابا اصلا....خیلی ها تا موقع به دنیا اومدن بچه نزدیکی دارن و اتفاقی نمی افته با انگشت چیزی نمیشه ...

ای جان سخته واقعا سختی چه جسمی چه روحی

اللهم عجل لولیک الفرج
ممنون عزیزمخیلی عذاب وجدان داشتم و دارم اصلا هرکی میگه نه فکرنکنم بازم من هی میخوام دنبال دلیل باشم ...

اصلا به این چیزا فکر نکن. مطمئن باش جنین سالم با این چیزا هیچ چیش نمیشه.

من اینو میدونم که تو کار خدا حتما حکمتی هست...من دوبار مثل شما شدم و مدت هاست دیگه باردار نمیشم با دل شکسته ات دعا کن دوباره باردار بشم. ان شاالله خدا دوباره دامنت رو سبز کنه❤️

نه عزیزم‌ من خونریزی داشتم دکتر نه قرص داد و نه کورتاژ تو خونه سقط کردم چندتا لیوان زغفرون غلیظ درست ...

من سونو رفتم بقایا نداشتم عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج
تو بارداری اصلا دهانه رحم بسته است شما اگه دستت به دهانه رحم هم رسیده باشه که با دو بند انگشت عمرا ن ...

ممنون عزیزجانم پس خیالم راحت باشه

اللهم عجل لولیک الفرج

منم ۱۰ هفته سقط کردم تو خونه مثل شما دنبال یه اشتباه تو خودم میگشتم 

هفته ۵ بارداری سرما خوردم تب ولرز شدید 

هفته ۱۰ بارداری هم که سونو دادم برای قلب جنین سون نشون میداد جنین ۷ هفته و۳ روز بیشتر نمونده 

الان ازمایش پش از بارداری دادم تیرویید م کم کاره 

حال دکتر میگه هم میتونه بخاطر سرما خوردگی ت باشخ که دارو مصرف کردی هم میتونه تیرویید باشه که جنین و از بین برده 

اصلا به این چیزا فکر نکن. مطمئن باش جنین سالم با این چیزا هیچ چیش نمیشه.من اینو میدونم که تو کار خدا ...

ممنون بانو برام دعا کنین

الهی بگردم عزیزدلم انشاءالله به زودی باردار بشین

من یه تاپیک دارم دعا برای باردار شدن اونو حتما ببینین

اگه دوست داشتین توی ایتا هم یه گروه سراغ دارم که خیلی ها با اصلاح سبک ساده نتیجه گرفتن با وجود اینگه حتی با آی وی اف نتیجه نگرفته بودن

اللهم عجل لولیک الفرج
منم ۱۰ هفته سقط کردم تو خونه مثل شما دنبال یه اشتباه تو خودم میگشتم هفته ۵ بارداری سرما خوردم تب ولر ...

یعنی قلبش میزد ولی رشد نکرده بود؟

اللهم عجل لولیک الفرج