2777
2789
عنوان

دلیل سقط جنین سیزده هفته

766 بازدید | 34 پست

سلام وقتتون بخیر

لطفا فقط دوستانی که اطلاع کامل راجب آناتومی بدن دارن جواب بدن

چون توی تاپیک های قبلم بعضی دوستان که اطلاع داشتن گفتن انتهای واژن دهانه رحمه و انگشت امکانش نیست به داخل رحم برسه و حتی اگه زخم هم کرده باشم باز هم دلیلی برای سقط نیست 

بعضی دیگه هم همون اول گفتن انگشتت اونجا چیکار میکرد

حالا لطفا من زیرو بخونین

من یک دختر دارم که دو سالشه و بارداری اولم هیچ مشکلی نداشتم حتی کیسه آبمم تو بیمارستان پاره کردن

حدود یک ماه پیش، بارداری دومم که پسر بود در هفته ۱۳ بارداری منجر به سقط شد

۳ روز قبل از سقط رفته بودم پیاده روی و شب وقتی رفتم سرویس همینطور که نشسته بودم دستمو بردم خودمو بشورم احساس کردم که داخل واژنم عضلاتش همه متورم شده بود و انگشتم انگار خیلی راحت میرفت داخل

ترسیدم که خونی چیزی باشه انگشتمو بردم داخل در حد دو بند انگشت یه ذره هم ناخن داشتم انگشتم خونی شد دیگه تا صبح یه ذره ترشح با کمی خون داشتم و دیگه تا موقع سقط اصلا لکه بینی نداشتم و ترشحاتم سفید بود

از روز بعدش به مدت سه روز هرموقع بلند میشدم احساس میکردم خیس میشم فکر کردم از ترشحاته

یک روز قبل از سقط جایی رفتم که پله داشت

روز سقط از بعد از ظهر درد هام شروع شد مثل درد پریودی از زیر شکم میزد به پاهام کمردرد هم داشتم سرگیجه داشتم سرم سبک سنگین میشد

شب رفتم پیش دکتر صدای قلب بچه رو شنیدم به دکتر هم شرایطمو گفتم گفتن نه چه حرفا تو این هفته ها چرا حرف از کیسه آب میزنین و اینا

برای درد هامم فقط بهم مسکن دادن

رفتم خونه مسکنو خوردم کم کم درد هام شدید تر شد همینجور که دراز کشیده بودم یهو خیس شدم و کیسه آبم پاره شد و بلند که شدم بچم دفع شد

توی بارداری هم شرایطم نرمال بود سونوی تشکیل قلب و آزمایش های اول بارداری مشکلی نداشتن

در طول بارداری استراحت نبودم منع نزدیکی نبودم لکه بینی هم نداشتم

واقعا هم نمیدونم چرا اون شب دستم رو بردم داخل و اصلا یک درصد هم فکرنمیکردم باعث مشکل بشه

حالا سوال من از شما اینه که از ورودی واژن تا دهانه رحم و بعدش تا کیسه آب چقدر راهه؟یعنی انگشت اشاره اندازه دو بند انگشت بره داخل واژن به دهانه رحم میرسه؟یا میتونه بره داخل رحم و باعث بشه کیسه آب پاره بشه؟

و اینکه پله یا پیاده روی ممکنه باعث سقط شده باشه؟

من سونوی ان تی نرفتم که ببینم بچه مشکلی داره یا نه 

ممکنه مشکل از خود بچه بوده مثلا مشکل ژنتیکی یا بیماریی داشته؟

وقتی سقط شد حال روحی خوبی نداشتیم به ذهنمون نرسید جنین رو بدیم آزمایشگاه

بعدش بهش فکرکردیم که دیگه راهی نداشت

لطفا بهم بگین ممکنه دلیل سقطم چی بوده باشه

و اینکه شنیدم بعضی ها تو بارداری از اپلیکاتور یا انگشت برای شیاف گذاشتن داخل واژن استفاده میکنن و نزدیکی هم دارن و معاینه هم میشن مشکلی ایجاد نمیشه

یعنی ممکنه بخاطر کار من این اتفاق افتاده باشه؟

وقتی معاینه میکنن انگشتشون نهایتا تا دهانه رحم میرسه درسته؟داخل رحم که نمیره؟

اللهم عجل لولیک الفرج
ممکنه قلبش وایساده بودهیا مشکل دیگه ای داشتهخود بدن سقط کرده

یعنی تو همون یکی دو ساعت قلبش وایستاده

چون دو سه ساعت قبل سقط صدا قلبشو شنیدم

اللهم عجل لولیک الفرج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا حتی یه درصد به انگشت فکر نکناحتمالا مشکل داشته یا ایست قلبی کرده...ان شاالله دفعه بعدی.

یعنی با اینکار اتفاقی نمی افته؟

اللهم عجل لولیک الفرج

عزیزان من تو۹هفته سقط به علت ایست قلب جنین داشتم

بهتره چندوقت بعد دوباره اقدام کنم

واینکه خیلی خیلی خیلی استرس دارم خواهش میکنم اگه کسی تجربه ای داره  اهنماییم کنه

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤
خیلیارو دیدم بعد شنیدن صدا قلب .چند ساعت چند قلب جنین ایست کردهانشالا دفعه بعد

ممنون قشنگم 

یه صلوات هدیه به حضرت ام البنین برام میفرستین

اللهم عجل لولیک الفرج

به خاطر اون انگشت که قطعا نیست بیخود عذاب وجدان نداشته باشین

پیاده روی زیاد و پله زیاد میتونه موثر باشه ولی بازم اینجور نیس که تنها دلیلش همین باشه ممکنه روالش رو سریعتر کرده باشه

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين
عزیزان من تو۹هفته سقط به علت ایست قلب جنین داشتمبهتره چندوقت بعد دوباره اقدام کنمواینکه خیلی خیلی خی ...

سلام عزیزم کورتاژ شدین؟

من ۱۳ هفته خونه دفع کردم دکتر گفت دو ماه بعد

ولی من میخوام ۳ ماه صبرکنم

اللهم عجل لولیک الفرج
یعنی با اینکار اتفاقی نمی افته؟

نه بابا اصلا....

خیلی ها تا موقع به دنیا اومدن بچه نزدیکی دارن و اتفاقی نمی افته با انگشت چیزی نمیشه مطمئن باش. حتی خیلی ها سونو واژینال میرن واسه تشخیص قلب و اینا با این چیزا خیلی نادره که اتفاقی بی افته.

من خودم دوتا سقط پشت هم داشتم که ایست قلبی کردن..

همینطوری بود مثل شما با این تفاوت که من حتی درد هم نداشتم و فقط لکه بینی بود.

سلام عزیزم کورتاژ شدین؟من ۱۳ هفته خونه دفع کردم دکتر گفت دو ماه بعدولی من میخوام ۳ ماه صبرکنم

نه عزیزم‌ من خونریزی داشتم دکتر نه قرص داد و نه کورتاژ تو خونه سقط کردم چندتا لیوان زغفرون غلیظ درست کن بخور پیاده روی و طناب هم خیلی خوب

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤
به خاطر اون انگشت که قطعا نیست بیخود عذاب وجدان نداشته باشینپیاده روی زیاد و پله زیاد میتونه موثر با ...

یعنی اگه بچه مشکلی نداشته باشه پیاده روی و پله مشکلی ایجاد نمیکنه؟

پیاده روی که در حد یکی دو ساعت بود اونم هی مغازه های مختلف توقف میکردیم حتی بینش استراحتم کردم

پله هم فکرمیکنم سه طبقه یا چهار طبقه بود ولی دستامو انداختم رو خواهرام کمکم کردن رفتم بالا

اللهم عجل لولیک الفرج