2777
2789
عنوان

مربی شهری مرد

73 بازدید | 14 پست

من هنوز درگیری رانندگی ام 😒☹️

دوسال پیش میرفتم رانندگی، بار اول امتحان دادم رد شدم دیگه نرفتم تا دو هفته پیش که رفتم امتحان هر دو هفته پشت سر هم.

دفعه قبل افسر برام یه جلسه اجباری نوشت و منم رفتم با مربی مرد برداشتم این بار ولی مثل سگ پشیمونم 

آخه به شدت شدت خجالتی ام و می‌دونم قرار کلی گند بزنم و سوتی بدم ولی دیگه نمیتونم عوض کنم

فقط یه جلسه اس 

وای دارم دیونه میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم خجالت نکش بالاخره اون آقا که از اول ماهر نبوده تو رانندگی،هر انسانی یه اشکالاتی داره شما مربی رو گرفتی که اشکالاتت رو بگیره پس خجالت نکش با اعتماد بنفس پیش برو

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
2804

من تو عمرم یه نامحرمم از نزدیک ندیده بودم😑😂

ولی مربی مرد گرفتم

عاااالی بووود

قبلش با دوتا مربی زن هم گرفتم اصلاااا راضی نبودم

کار خوبی کردی با مرد برداشتی اصلا استرس نداشته باش و هرسوالی داشتی ازش بپرس و بهش بگو مشکلت چیه

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹
من تو عمرم یه نامحرمم از نزدیک ندیده بودم😑😂ولی مربی مرد گرفتمعاااالی بووودقبلش با دوتا مربی زن هم ...

ولی واقعا سختمه

آخه منو نمیشناسی که به حدی خجالت میکشم که اصلا نمی‌دونم چه طور توصیف کنم 

سن خر رو دارم ولی هنوز خجالت میکشم 

مخصوصا وقتی قرار بر اساس رانندگی قضاوت بشم 

من رانندگی ام خوب نیست اصلا 

می‌دونم فردا حسابی گند میزنم

خب برای اونم عذاب میکشم ولی اون پنج دقیقه اس ولی این دو ساعت

میتونی بااموزشگاه صحبت کنی برات عوض کنن

بگو همراه ندارم ،یه خانم معرفی کنید

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میتونی بااموزشگاه صحبت کنی برات عوض کننبگو همراه ندارم ،یه خانم معرفی کنید

من تو این دوسال سه تا مربی خانم عوض کردم و همه بیش از اندازه کلاج میگیرن حتی غیر مواقع خطر 

خیلی نگران ماشین هاشون هستن

من تو این دوسال سه تا مربی خانم عوض کردم و همه بیش از اندازه کلاج میگیرن حتی غیر مواقع خطر خیلی نگرا ...

مربی اقا هم همینه

کلاجو میگرفت ب من نمیگفت

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی واقعا سختمهآخه منو نمیشناسی که به حدی خجالت میکشم که اصلا نمی‌دونم چه طور توصیف کنم سن خر رو دار ...

اصلا اینطوری تلقین نکن

منم اون زمان تقریبا خجالتی بودم

بعد مربیم ۳ ساعت توضیح میداد بعد ازم میپرسید چی گفتم ؟

میگفتم نمیدونم 😂

بعد یه بار یه چیزی توضیح داد  بهش گفتم میدونم من رشتم مهندسیه متوجه ام

اینقدر خنگ بازی در اورده بودم ، خیلی جدی برگشت از مامانم پرسید واقعا مهندسی میخونه؟😂 تو فکرکن چقدر سوتی داده بودمممم

ناگفته نمونه مربی من با اینکه جوون بود ولی اصلا خاله زنک نبود البته منم بهش رو ندادم اصلا

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹
اصلا اینطوری تلقین نکنمنم اون زمان تقریبا خجالتی بودمبعد مربیم ۳ ساعت توضیح میداد بعد ازم میپرسید چی ...

چه بی ادب 

یعنی چی برگشته گفته چی میخونی؟

2809