2777
2789
عنوان

حمام رفتن در دوران پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 59 پست
ازمایشی که انجام شده ربطی به برری سی اف نداره

تو روخدا راست میگی آخه من روزی که رفتم واسه آزمایش 

بادکتر ازمایشگاه حرف زدم گفتم پسرم مشکوک به سی افه آزمایشی بگیرید که مشخص کنه سی اف داره یا نه حتی جواب تست عرقاشم بردم پیشش گفتم دوبار تست عرق داده حالا میخوایم ژنتیک بده

یعنی هیچی از سی اف تو آزمایشش نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو روخدا راست میگی آخه من روزی که رفتم واسه آزمایش بادکتر ازمایشگاه حرف زدم گفتم پسرم مشکوک به سی اف ...

من چیزی ندیدم.

حتما نتیجه رو به یه متخصص نشون بده.

واسه همین میخوام بدونم پزشک چی درخواست کرده؟

بعد کلا ازمایش ژنتیک اینجوریه که برای یه بیماری خاص شما تست میدین، نه اینکه یه ازمایش کنه و بگه سی اف رو بیشتر بررسی کنن. 

من چیزی ندیدم.حتما نتیجه رو به یه متخصص نشون بده.واسه همین میخوام بدونم پزشک چی درخواست کرده؟بعد کلا ...

گلم الان همسرم آزمایشو ترجمه کرد نوشته بود برای بررسی زات و اریه و سی اف تو برگه آزمایشش صغحه اول نوشته بود

گلم الان همسرم آزمایشو ترجمه کرد نوشته بود برای بررسی زات و اریه و سی اف تو برگه آزمایشش صغحه اول نو ...

خواهرم، دیدم.

من تخصصم اینه.

متد و نوع جهش های بررسی شده مشخص نیست.

بازم نظرم اینه به یه متخصص نشون بدی

خواهرم، دیدم.من تخصصم اینه.متد و نوع جهش های بررسی شده مشخص نیست.بازم نظرم اینه به یه متخصص نشون بدی

یعنی به متخصص ژنتیک نشون بدم

خوب خدا خیرشون نده وقتی مشخص نیست چرا آزمایش ژنتیک گرفتن من آزمایش دادم تاتکلیفم روشن بشه اگه معلوم نشده پس چرا آزمایش گرفتن

عزیزم من فردا میرم پیش همون دکتر آزمایشگاه چی بهش بگم بگم چرا سی اف رو بررسی نکردید؟

چه دکتری برای شما ازمایش نوشته؟

اول برین پیش ایشونو ازمایش رو نشون بدین. بپرسین ایشون دقیقا چه ازمایشی خواستن و ازمایشگاه کدام جهش ها رو بررسی کرده.

چه دکتری برای شما ازمایش نوشته؟اول برین پیش ایشونو ازمایش رو نشون بدین. بپرسین ایشون دقیقا چه ازمایش ...

دکتر بابک طیبی متخصص اطفال من خودم ازشون خواستم ازمایش ژنتیک بنویسه قبلش پسرم مریض دکتر غدیری بود ولی دفعه آخر رفتم پیش دکتر طیبی تا آزمایش ژنتیک بنویسه متاسفانه نسخشو گم کردم ولی یادم میاد توش نوشته بود آنجام آزمایش کامل ژنتیک

فرض کنید من پزشکم و برای شما بررسی میزان فند خون رو مینویسم. ازمایشگاه قند رو بررسی میکنه دیگه.

الان برای من روشن نبست، چه ازمایشی درخواست شده و ازمایشگاه دقیقا چی رو بررسی کرده.

من دارم میگم این نتیجه رو ازمایشگاه برای شما نباید بخونه که. باید پزشکی که ازمایش نوشته بخونه

بد شد، نسخه هم نداری. دکتر طیبی نتیجه رو دید؟

نه عزیزم ندیده

فقط به دکتر علی بخشی همونی که خودش تو آزمایشگاس نشون دادم گفتش آزمایشش کامل پاکه گفتم دکتر سی افش چی گفت سی افم نداره بعد گفت جهش های ریز بررسی شده دوسه تا جهش بزرگ هست که بررسی نشده گفتش برید یه بار دیگه ازمایش بگیرید اگه بالای ۶۰بود براتون آزمایش نوشتم بچه رو ببرید آزمایش بده تا اون دوسه جهش بزرگم مشخص بشه بعدش گفت این آزمایش ۹۵ نشون داده بچت مشکلی نداره 

نه عزیزم ندیدهفقط به دکتر علی بخشی همونی که خودش تو آزمایشگاس نشون دادم گفتش آزمایشش کامل پاکه گفتم ...

شما باید نتیجه ازمایش رو به پزشکی که نوشته نشون میدادی نه به دکتر ازمایشگاه.