2777
2789
عنوان

حمام رفتن در دوران پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 32 پست
عزیزم شما درباره اوضاع داروسازی اطلاع دارین؟ همه میگن حقوق و درآمدش مثل قبل نیست، در حد کارمندیه، دا ...

سلام. نه بابا

البته من در صنعت مشغولم و راجع به داروخانه خیلی اطلاع ندارم.

پایه صنعت چهل میلیون تومان هست. بیست تومن حقوق دوسال پیشه

عزیزم دمتر گفت یک باردیگه تست عرق بده اگه بالای شصت بود برو این ازمایشم انجام بده حالا من دوبارقبل ا ...

سلام

ببین من نمیفهمم شما چه تستی رو انجام دادی.

ما دو مدل ازمایس ژنتیک داریم.

1. برخی جهش های شایع عامل بیماری رو بررسی میکنیم که ارزانتر هست. ولی باید در صفحه ازمایش اعلام کنیم کدام جهش ها بررسی شده، مثلاf408 اینجوری نوشته میشه. شما تو گزارشت ننوشته! 

2 . hole exome که یعنی کل ژن رو بررسی کرده هر نوع جهش شایع با حتی ناشناخته رو هم بررسی میکنه که گرونتره.

وقتی بیمار جهش های شایع رو نداره دستور به خواندن کل ژن داده میشه که جهش های ناشناخته رو هم بررسی کن. 

من چیزی که فهمیدم اینه اومدن واسش ظاهر کروموزوم رو انگار بررسی کردن. متدشونم ngs هست که واسم سواله چرا گزارشش انقدر ناقصه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انجا نوشته ازمایش دوم که نوشتم رو انجام بدی، ولی برو از ازمایشگاه بپرس، کدام جهش ها برات بررسی شدن؟

چون من حس میکنم اینا فقط کاریوتایپ و بررسی باندهای کروموزوم انجام دادن.

حتما به یه متخصص ژنتیک خارج از اون ازمایشگاه نشون بده.