bert_ngs مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 1371 عنوان ریدمممممم تاپیک قبل ببینین الان پیام داده سلام 320 بازدید | 9 پست سین نکردمجواب بدم؟به روم نیارهچه گوهی خورمممم عمرا دیگ قربون صدقه برم ک بمونه رو زبونماخ لعنتی چرا این باید باشهپ ن:رو اون یکی پسر داییم کراشم دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی 1403/05/05 | 11:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maedehhhs عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3339 به روت نیار اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید
bert_ngs مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 1371 به روت نیار سین نزده پاک کنم بعدا اگ گفت بگم ندیدم دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی
maedehhhs عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3339 سین نزده پاک کنم بعدا اگ گفت بگم ندیدم نه بنظر من جواب سلامشو بده خیلی خشک جواب بده تا بفهمه اون شب جانم قلبم گفتنت عمدی نبوده اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید
ژربرا_ عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 15050 سین نزده پاک کنم بعدا اگ گفت بگم ندیدم اینجوری بگوسلام پسر دایی خوبین خونواده خوبن چیزی شده؟دیگ میفهمه خبری نیست شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور
bert_ngs مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 1371 به جز شما کسی دیگه ای هم شنید جانم قلبم رو؟ نه فک نکنم اخه خونه مادر بزرگم اپن داره و قسمت پذیراییش انگار جداس بقیه تو پذیرایی بودن دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی