2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 28969 بازدید | 4115 پست
سلام دوستان مهربونم 🤗💋🌼ببینید خدا چی گفته😍:۞ نَبِّئْ عِبَادِي أَنِّي أَنَا الْغَفُورُ الرَّحِيمُ ...

سلام  ممنونم خواهر مهربونم 🙏 ببخشید تو جاده بودم نتونستم اینجا ارتباط بگیرم 

طاعت عبادت همه دوستان قبول انشاالله 

سلام ممنونم خواهر مهربونم 🙏 ببخشید تو جاده بودم نتونستم اینجا ارتباط بگیرم طاعت عبادت همه دوستان ق ...

از شما هم قبول عزیزم 💚

خواهش میکنم 

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من آقام خواهرم

ببخشید متوجه نشدم.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید
سلام دوستان مهربونم 🤗💋🌼ببینید خدا چی گفته😍:۞ نَبِّئْ عِبَادِي أَنِّي أَنَا الْغَفُورُ الرَّحِيمُ ...

مرسی عزیزم.از وقتی میام اینجا میخونم سعی کردم نمازامو مرتب بخونم

خدایا شکرت....ممنونم ک هرچی میخوام و ب من میدی  
مرسی عزیزم.از وقتی میام اینجا میخونم سعی کردم نمازامو مرتب بخونم

قبول باشه عزیزم ❤️

التماس دعا

بیشتر ببینید
ممنونم

عزیزمی❤️

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

بیشتر ببینید