2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 14990 بازدید | 1963 پست
💥نماز ، دوپینگ معنویپیشنهاد میکنم گوش کنید 😍😍😍😍 «دستتون رو چند لحظه روی لینک نگه دارین بعد گزی ...

سلام خواهر جان 

کسی هست تگ کنم ؟

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نام خالق مهربانمون 

سلام خواهرا  خوش آمدید 

اگر دوست داشتید بگید هفته های بعد هم ، برای یادآوری نام کاربریتون تگ بشه 

🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱

تاپیک نماز

اللهُ یهدی من یشاء 

خداوند هر که را بخواهد هدایت میکند✨️

کسانی که توبه و انابه و بازگشتشان همواره به سوی خداست 🕊.

🌹لطفاً دو صفحه اول رو حتما بخونید 

1️⃣ لینک های طریقه وضو گرفتن و 2️⃣ نماز خوندن  برای کسانی که* اولین باری هست که نماز خوندن شروع میکنندو  3️⃣ دانلود لینک باد صبا برای شنیدن صدای اذان ،  و‌4️⃣ عکس جدول نماز 🗒، همه در دو صفحه اول موجود هست .

و هر هفته ،«جمعه ها» از نماز ایام هفته که🗓 خوندید گزارش بزارید و عکس جدول تون اینجا بفرستید ..

📌همراه با یک آیه و یا حدیث در مورد نماز 

و ایده هاتون رو مطرح کنید.

(برای دیدن مطالب قبل روی هشتگ ها ضربه بزنید)

مطالب این هفته ،  صفحه 90 تاپیک 🌱

@خرشرک    

@طلوع۲۰  @safforever    ‍ 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
به نام خالق مهربانمون سلام خواهرا خوش آمدید اگر دوست داشتید بگید هفته های بعد هم ، برای یادآوری نام ...

@خرشرک    

@طلوع۲۰

@safforever    

سلام لطفا پیام بالا بخونید 

به نام خالق مهربانمون سلام خواهرا خوش آمدید اگر دوست داشتید بگید هفته های بعد هم ، برای یادآوری نام ...

@mahiii_m    

سلام 

لطفا پیامی که ریپلای کردم بخونید 

نام کاربریتون تگ نشد 

@migmigslowerneighbor    

@مینای_بهاری    

@فرشته۳۹

برو تو اعلاناتتدونه دونه بگرد هر کس لایک کرده یا ریپلای کرده پیداش میکنی راحته شاید 10 دقیقه طول بکش ...

اعلانات ۸۴۰ صفحه هس 

تا ۳ یا ده ص اول حدث میزنم نباشه کلا 😑🥲

من چند ساله که شاید نمازمو درست نخوندم🙂باورتون نمیشه..خانواده ی مذهبی..نه حاشیه ای نه چیزی..ولی تو ...

سلام خوش آمدین خواهر جان 💐

الگوی ما کتاب خدا و‌سیره معصومین هست 

و‌ ملاک خداوند طبق این آیه 

که ان اکرمکم اتقاکم 

گرامی ترین افراد نزد خدا با تقواترین شماست 

تقوا یعنی این که مرتکب حرام نشیم و واجبات رو رعایت کنیم .

حالا هر کس این امر خدا را بیشتر رعایت کنه هم خودش و هم اطرافیانش در امان هست از ظلم و ستم این شخص 

و خیر و برکت این شخص به اطرافیانش هم میرسه ..

مثلأ در حدیثی داریم 

باید مردم‌ از دست و زبان فرد مسلمان در امان باشند ..

خداوند به فرمان عدالت ،مودت ،احسان داده به هم خویشان و بستگان و‌ مردم‌ 

حالا اگر ما رعایت نکنیم 

و عامل فرمایشات پروردگار و حضرات معصومین نباشیم‌

آیا این نقص از اسلام و‌دین ماست ؟!

یا نقص از خودمان ؟!

موفق باشید .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
سلام خوش آمدین خواهر جان 💐الگوی ما کتاب خدا و‌سیره معصومین هست و‌ ملاک خداوند طبق این آیه که ان اکر ...

تو خودت میتونی دلتو با یه نفر صاف کنی؟
وقتی در عرض یه شب فهمیدی اصلا وجودِ خودت حاصل رابطه و ازدواج با کلی ناراحتی و زور و کثافت بوده؟
من الان در همچین حالتی ام

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

تو خودت میتونی دلتو با یه نفر صاف کنی؟وقتی در عرض یه شب فهمیدی اصلا وجودِ خودت حاصل رابطه و ازدواج ب ...

عزیزم نماز  امری که خدا واجب کرده 

نه پدر شما ،نه پدر من 

نه فرد دیگه ای 

این بحث حق الله هست .

و اینایی که شما میفرماید 

بحث حق الناس هست ..

امیدوارم خدا کمک تون کنه 

به قلب تون آرامش بده 

با یک مشاور صحبت کنید 

و خود نماز باعث اطمینان ،و قرار و آرامش قلب میشه .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
عزیزم نماز امری که خدا واجب کرده نه پدر شما ،نه پدر من نه فرد دیگه ای این بحث حق الله هست .و اینایی ...

برم به خدا بگم خدایا این چه بنده ایه ؟
اره حق الله هست

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

✨﷽✨🦋عشـــق يعني اشك توبه درقنـوت🍃خــوانـدنـش بـا نـام غفــــارالذنـوب🦋عشق يعني چشمها هم در رڪــوع ...

🍃بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ🍃

"هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها ؛خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای

پیامبرش پیچیده است :

🌟ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند."

"سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن"🌟" سوره حجر۹۸ "

🌸سلام  خواهرای عزیزم

همیشه امیدتان به خدا باشد

🍃چون امید بستن به غیر خدا

همچون خانه عنکبوت است:سست،شڪننده و بےاعتبار🕸

الهـی بـه امیـــــدت

🌸از پیامی که ریپلای کردم «ص90»

لطفا مطالعه کنید و برای دیدن مطالب قبل روی هشتگ ها ضربه بزنید

🌿لطفا اگر دوست داشتین برای انگیزه

دادن به هم ، جدول هفتگی نماز را به همراه یه حدیث یا آیه قرآن درباره نماز پست کنید .

@بیبیبیبیبییییییییییی    

@سبزدوسدارم    

@مجلا    

@mobi867   ‍  @پیشی_هسم