2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 14860 بازدید | 1946 پست

پرهیزگاران را با اعمال صالحشان نجات میدهند .🦋

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

منو لطفا لایک کنید بعد بیایم بخونم ☺️

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر نماز نخونیم گناهه ..یعنی گناه ب حسابتون نوشته میشه

سلام خواهرم‌

تارک الصلاة جز گناهان کبیره است .

نماز امر واجب پروردگار است .

سعی کنید وارد گروه بندگان خدا بشید .

که همین نماز شما رو نجات میده ..

اول توبه و بعد شروع و جبران 

ما نمی‌دونیم چقدر زنده ایم !

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

ارزنده ترین گوهر مقصود نماز است

زیبنده ترین هدیه به معبود نماز است

فرمود علی شیر خدا، ساقی کوثر

در مکتب ما شاهد و مشهود نماز است

این نکته رسول مدنی گفت به سلمان

سری که به توفیق تو افزود نماز است

در دادگه عدل خدا روز قیامت

از صلح حسن مقصد و مقصود، نماز است

از آمدن کرب و بلا آنچه به عالم

مقصود حسین بن علی بود نماز است

آن روز که آید ز پس پرده غیبت

اول هدف مهدی موعود نماز است

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
سلام خواهرم‌تارک الصلاة جز گناهان کبیره است .نماز امر واجب پروردگار است .سعی کنید وارد گروه بندگان خ ...

خب من نماز نمیخونم ولی با نماز نخوندنم نه ب کسی آزار می‌رسونم نه کسی رو ناراحت میکنم نه غیبت میکنم و نه هر چی

نماز مگه حق الله نیست ..و خدا مگه نگفته از حق خودش میگذره 

خب من نماز نمیخونم ولی با نماز نخوندنم نه ب کسی آزار می‌رسونم نه کسی رو ناراحت میکنم نه غیبت میکنم و ...

خواهر عزیزم 

هدف از خلقت انسان در قرآن که کلام خداست 

عبادت و بندگی خداست ..

یک پرنده رو در نظر بگیرید 

یک بالش ایمان به خداست که شما دارید 

بال دیگه اش عمل صالح هست که مهمترینش که مورد تاکید خداست نماز هست .

آیا پرنده با یک بال می‌تونه پرواز کنه ؟!

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

این تایپک دیدم سر ذوق اومدم پاشدم نماز صبحمو خوندم دعا کنین سرعقل بیام نمازهامو همیشه بخونم کاهلی نکنم

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️
این تایپک دیدم سر ذوق اومدم پاشدم نماز صبحمو خوندم دعا کنین سرعقل بیام نمازهامو همیشه بخونم کاهلی نک ...

سلام خواهر عزیزم خوش آمدید ✋🌿 

یک حدیث تکان دهنده و مهم از امام صادق« ع »وارد شده که می فرمایند اولین امری که از ما محاسبه میشه نماز هست ،اگر قبول شده باشه ،سایر اعمال پذیرفته ،اگر رد شده باشد باقی اعمال هم رد میشه !

و این که اسلام بر ۵ رکن بنا شده که یکی از اون ها نماز هست ،همون نمازی که هدف از خلقت ما در قرآن عبادت (بندگی )خدا معرفی شده ..

کلید بهشت پر نعمت خدا در دستان شماست 

تا زنده هستیم استفاده کنیم ..

که بعد حسرت یک سجده برای معبودمان به دلمان نماند .

اگر تمایل داشتید همین جا تگ بشید 

برای یادآوری .

این جدول نمازای من از هفته ی گذشته قضای اون چهار روز رو هم خوندم. خدا رو شکر نماز خوندن داره برام به ...

شکر خدا رو هزار مرتبه شکررر ر

سلام عزیزم من فردا جدول رو درست میکنمباورم نمیشه منی که تونماز خوندن تنبلی میکردم الان آنقدر عاشق نم ...

سلام خواهرم 

اون تاپیکی که اون روز زدید 

خیلی ها رو تشویق کرد و به سمت خدا سوق داد

خواستم بگم اگر یک نفر هم شما باعث نزدیک شدنش به خدا شدید ،شما هم شریک اعمال خوبش هستید .

این لطف خداست به شما ..

به دعای خیر و مستجاب اهل بیت عصمت و طهارت 

سلام خواهرم اون تاپیکی که اون روز زدید خیلی ها رو تشویق کرد و به سمت خدا سوق دادخواستم بگم اگر یک نف ...

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم تو اون تاپیک بودین🥲

حیف ترکید

اره عزیزم وقتایی که اینجور تاپیک هارومیزنم کلی انرژی مثبت میگیرم و حس میکنم چقدر ثواب کردم 

فقط یه سوال نماز شب رومی‌رومیشه الان خوند؟

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻
2810