2777
2789
همه رو تجربه کردم ..چند سال دیگه میفهمی چی میگم ...که اون دانش آموز روستایی با کتاب خالی رتبه اول کن ...

ببخشید ولی اون زمانی که دانش آموز روستایی رتبه اول کنکور می شد گذشت الان یه هفت هشت سالی می سه بچه های رتبه اول از روستا نیستن یا حتی اگه باشن هم پولدارن این جامعه فرصتی به فقیران نمی ده متاسفانه من خودم تیزهوشان درس می خونم گفتم نگید بهونه میاری یعنی دارم می بینم تو مدارس ما با بچه ها چطوری کار می شن ولی خیلیا تو مدارس عادی این فرصت رو ندارن خیلی خوبه آدما حتی اگه از نظر موقعیت جای خوبی هستن یه کم سرشون رو هم کنن ببینن به مردم بدبخت چی می گذره نه همیشه تو آسمونا باشن و حقیقت ها رو پنهان کنن این کشور خیلی ناعادلانه هست 

کاش بمیرم

به عنوان کسی که دکترا داره بهت میگم هیچ وقت هیچ وقت برای نمره نمیر. چون این نمره یک هزارم درصد موفقیت آینده تو رو تضمین نمیکنه.  چند ساله که دنیا فهمیده اون چیزی که قراره تو رو موفق و پولدار کنه مهارته نه مدرک دانشگاهی. حیف تو که برای نمره و معدل بمیری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختررر گریه نکن. جوش نزن. جواب فامیلا و دوستات رو نده. اصن ب اوناربطی نداره 

چیزیه که شده منم قطعا ریاضیم رو مردود شدم دهم انسانی ام

از بس میترسم کارنامم رو نگاه نکردم به بابام قول دادم 17بشه معدلم! اما الان چییی؟ 

″محَو‌ِکُدام‌خاطره‌شُدی‌دُختر..!🖤
نممره سالانه زیر ۱۶ بی برو برگرد اخراج!!!!

شما مدرستون چیه؟

ما سمپاد بودیم ۱۴هم اخراج نمیشد واقعا

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ببخشید ولی اون زمانی که دانش آموز روستایی رتبه اول کنکور می شد گذشت الان یه هفت هشت سالی می سه بچه ه ...

دقیقا تو این سایت یه جوری دارن القا میکنن کنکور با کتاب خالی هم میشه رتبه تک بشی نمی‌دونم ما فامیلموم اصلا درس نمیخوند شد رتبه ۲ بچه های جاریم همیشه مهمونی بودن دندونپزشکن من میگم شاید من راهو اشتباه رفتم چند ساله ،نمیدونم شاید چون خودشون تو این موقعیت نبودن انقد حرف زدن در موردش براشون اسونه ولی کسی که تو این مسیر بوده می‌فهمه چقدر پر چالشو سخته

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ببخشید متوجه منظورتون نشدم یعنی اینکه ممکنه بیرونم کنه ؟ و من باس برم مدرسه ی دیگه ثبت نام ؟ ولی خو ...

عزیزم به مادرت بگو با مدیر صحبت کنه 

مدیر ما همه ی اونایی درسشون ضعیف بود نگه داشت چون مادراشون صحبت کرده بود والبته یکی دوتاشون هم کمک به مدرسه کردن چون پولدار بودن ولی بعضیا موندن مادرشون فقط صحبت کرده اونا هم تعهد دادن امتحان شهریور رو جبران کنند 

من رفتم از مدرسه چون از مدرسه اش خوشم نمیومد تازه نمره شهریورم هم خوب شده بود باز نموندم  حتی بهم زنگ زدن باز نرفتم فقط پرونده برداشتم و رفتم

..الان متوجه شدم چقدر بچه هستین و سنتون کمه...هنوز مونده دانشگاه و درس های سنگین و درست حسابی و بفهم ...

شما متاسفانه به جای دلگرمی دادن به ی نفر که ناراحته به خاطر نمرش دست زدین به عقده ای بازی عزیزم شما اصلا باهوش،، درس خون، موفق خب حالا که چییی؟ ولی بنظرم شما هنوز به بلوغ فکری و عقلی نرسیدین خداحافظ 

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری نیست و مربوط به هدفمه
دقیقا تو این سایت یه جوری دارن القا میکنن کنکور با کتاب خالی هم میشه رتبه تک بشی نمی‌دونم ما فامیلمو ...

ببخشیدا ولی همینایی که تو این سایت از این حرفا میزنن 

اصلا خودشون به جایی نرسیدن یا مسیر رو طی نکردن 

و همینطوری از روی ناپختگیشون میان این حرفا رو میزنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشیدا ولی همینایی که تو این سایت از این حرفا میزنن اصلا خودشون به جایی نرسیدن یا مسیر رو طی نکردن ...

اگه هم رسیدن احتمالا مربوط به کنکور ۱۰ ۱۵ سال پیشه الان رقابت خیلی بیشتره مخصوصا تو تجربی و با این حرفا رسماً ته دل ملتو خالی میکنن

ابجی غصه نخور باشه؟ چیزیه ک شده. دبیر گاوی داشتی سختت بوده. ریاضی تنهایی نمیشه فهمید. من بخاطر این ت ...

دقیقا ریاضی تنهایی نمیشه فهمیدش 🤌🤌 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه هم رسیدن احتمالا مربوط به کنکور ۱۰ ۱۵ سال پیشه الان رقابت خیلی بیشتره مخصوصا تو تجربی و با این ح ...

جوری حرف میزنن انگار که ما خنگیم نمیتونیم تو کنکور قبول بشیم ما درس نخونیم و فلااان!!! آدما باید باتوجه به شرایط اون دوره نظر بدن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جوری حرف میزنن انگار که ما خنگیم نمیتونیم تو کنکور قبول بشیم ما درس نخونیم و فلااان!!! آدما باید بات ...

درسته و الان اصلا بحث آدم خنگ و باهوش نیست تو کنکور چون سوالات کنکور یه روند مشابهی رو دارن طی میکنن تقریبا و اگه دیده باشیشون به راحتی میتونی جواب بدی و این سوالا تو کتاب نیستن واقعا و باید از کمک درسی ها استفاده کنی