2777
2789
عنوان

شبا نزدیک صبح همش فکر تنهایی بهم فشار میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 77 پست
زن جنس دوم نیستزن یه انسانه و انسان موجود اجتماعیه درسته خانواده خوب مهمه داشتن دوست همجنس مهمه ولی ...

خو گلم هرکسی حق انتخاب زندگیشو داره یکی ازدواج یکی تحصیل

من میگم ازدواج ی انتخابه ن یک مرحله از زندگی

درسته حرفت ولی مادامی ک ما پروبال بدین ب این حرفا و پیروی کنیم تغییر نمیکنیم کسی ک حرف اشتباهو قبول ...

بله کاملا موافقم راه حل اساسی چیه باید از ایران برم ولی اصلا شرایطش خیلی سخت شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خو گلم هرکسی حق انتخاب زندگیشو داره یکی ازدواج یکی تحصیلمن میگم ازدواج ی انتخابه ن یک مرحله از زندگی

ازدواج تا یه جایی انتخابه

از یه جایی به بعد حس میکنی هرچقدر دست و پا بزنی بازم یه چیزی کمه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
بنطرم اهمین ندهعمرمو زندگی ک یبار خدا بهت هدیش کرده رو حروم حرف مفت ی مشت هرزه نکن

بله باز هم حرفتون رو قبول دارم ولی باور کنید کم میارم مثلا هر اتفاقی توی آپارتمان میوفته به گردن ما میندازن چون میدونن ما با کسی مراوده ای نداریم و حوصله جر و بحث نداریم از فرصت استفاده میشه بر علیهمون .با آقایون هم نمیشه صحبت کرد چون تا میای راجع مشکلی که از سمت و خرابکاری  کس دیگه ای بوده حرف بزنی خانمهاشون با تشر شوهراشونو صدا میزنن شایدم حق دارن جامعه کثیف شده و همه رو به یک چشم می بینن

بله باز هم حرفتون رو قبول دارم ولی باور کنید کم میارم مثلا هر اتفاقی توی آپارتمان میوفته به گردن ما ...

بخدا جامعه همونه اسمون همونه زمین همونه فقط ما ادماس ک خرابش میکنیم

میفهممت چی میگی و واقعا درکت میکنم ک کم میاری ولی اگه اجارس خونه تحمل کن تا پایان قرارداد اگه برا خودتونو سعی کن زیاد باهاشون چشم تو چش نشی 

همجا مثل هم نیست هست محله های متمدنو اروم بخدا

بخدا جامعه همونه اسمون همونه زمین همونه فقط ما ادماس ک خرابش میکنیممیفهممت چی میگی و واقعا درکت میکن ...

متاسفانه تو محله متمدن هستیم به هر حال خوشحال شدم با شما هم کلام شدم امیدوارم همیشه سلامت باشی عزیزم

الان مشکلت فقط نداشتنه شوهره .شوهرکردی هزارویک مشکل داری.مداخله خواهرشوهر.مادرشوهرحسادت جاری.جنگ ودع ...

رحمت به شیر مادرت،،،ریدم تو شوهر کردن افتضاح ترین کار دنیا شوهر داری و بچه داری.....

ازدواج تا یه جایی انتخابهاز یه جایی به بعد حس میکنی هرچقدر دست و پا بزنی بازم یه چیزی کمه

ببین فکر نکن ازدواج کنی کلا وردلته که تنها نباشی جانم،اتفاقا ازدواج که میکنی بدتر تنهاتر میشی،،،وضعیت الان من شوهرم داخل اتاق خواب منم توی هال با چشم پراز خواب بچه روپامه دارم لالایی میخونم تا الآنم بچم نق زده و لج کرده،قیافمو ببینی مثل جن زده ها،مجرد ک بودم چهره شاداب و سرحال و خوشحالی داشتم،۲۹سالمه مثل هفتاد ساله های بدون عصابم.... خیلی اشتباه میکنید بعداً ب این حرفم می‌رسی😊 قدر آلانتو بدون 

سلام عزیزم خوبی

من ساکن شیرازم و مدتی ریزش مو داشتم الان موهام دیگه ریزش نداره  هفت ماهه ولی خیلی کم پشت شده و تقریبا دو سومش ریخته

میشه یه دکتر پوست و مو خوب معرفی کنی بهم

نمیدونی تو بیمازستان هم مزوتراپی انجام میدن یا نه که هزینش کنتر بشه؟

ممنونم