توروخدا وکیل بیاداگه هست من مخام طلاق بگیرم حق طلاق دارم ولی نصبت یه شوهرم ترید دارم که طلاقم بده به نظرتون اگه وکیل بگیره بگه زنم مخام حرفش به جایی میرسع
یعنی شما نمیدونی ب دلیل گسترش فضای مجازی چندسال اخیر هم صدای ضبط شده مدرکه؟؟؟یعنی شما نمیدونی برگه پ ...
وای من هم بازپرس قتل بودم هم بازپرس دادسرابودم هم قاضی کیفری 2بودم هم دادگاه انقلاب هم زمانی کتواطلاعات سپاه بوم ظابط قضایی بودم وکارشناس تصادف هم بودم برگه پزشکی قانونی واسه بازپرس مستند نیست من نه صدای ظبط شده وقبول میکردم نه پزشکی قانونی بدون شاهدازکجامعلوم اون زده اگ اینجوری ک شما میگی سنگ روسنگ بندنمیشه ک تومنوبزنی من برم پزشکی قانونی تورومحکوم ب دیه کنم نگو ایناروالان قاضی هاروشاهدام زوم میشن ک ببینن دروغ میگه یانه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببین کلانتری هرچه ک دیده ومیزنه ولی برای قاضی دلیل صورت جلسه م قبول نداره چون هرچی طرف میگ ومینویسع وخودش دیده بعدشم شهادت کذب سه ماه زندان داره خودقاضیم میدونه کی راست میگ کی نمیگ
🤣🤣🤣ناموصا جزارو پیش نکش چون درحال ثبت نوشتنو خوندنمولی قصد توهین نداشتم هرچ هستین موفق باشین
منظورت چیه ولی واقعابپرس من مرض ندارم بهت دروغ بگم ببین یه پرونده میذارم جلوت حلش کن منومیکشن خب تومیدونی کیبوده چی جوری ثابتش میکنی؟بعدشم من نزدیک یک سالی میشه توهیچ ارگانی فعالیت ندارم مثلادوماه توکیفری 2بودم کل عمرم وتویه جانذاشتم یک سال بازپرس بودم