2777
2789
عنوان

مخام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 58 پست
یعنی شما نمیدونی ب دلیل گسترش فضای مجازی چندسال اخیر هم صدای ضبط شده مدرکه؟؟؟یعنی شما نمیدونی برگه پ ...

وای من هم بازپرس قتل بودم هم بازپرس دادسرابودم هم قاضی کیفری 2بودم هم دادگاه انقلاب هم زمانی کتواطلاعات سپاه بوم ظابط قضایی بودم وکارشناس تصادف هم بودم  برگه پزشکی قانونی واسه بازپرس مستند نیست من نه صدای ظبط شده وقبول میکردم نه پزشکی قانونی بدون شاهدازکجامعلوم اون زده اگ اینجوری ک شما میگی سنگ روسنگ بندنمیشه ک تومنوبزنی من برم پزشکی قانونی تورومحکوم ب دیه کنم نگو ایناروالان قاضی هاروشاهدام زوم میشن ک ببینن دروغ میگه یانه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من هم بازپرس قتل بودم هم بازپرس دادسرابودم هم قاضی کیفری 2بودم هم دادگاه انقلاب هم زمانی کتواطلا ...

چند سالتونه؟

کدوم ازمون قبول شدین؟؟

ولی من فک نکنم این سمتاییو ک گفتین بتونین هندل کنین

درسته من فقط دانشجوعم ولی اندازه موهام وکیلو باز پرسو قاصی دیدم

و از حرفمم مطمعنم برگه پزشکی قانونی تو رای تاثیر داره

یعنی شما نمیدونی ب دلیل گسترش فضای مجازی چندسال اخیر هم صدای ضبط شده مدرکه؟؟؟یعنی شما نمیدونی برگه پ ...

قاضی زمانی قانع میشه ک حرف های شاکی باصحبت های شاهداروبشنوه ببین پزشکی قانونی صرفاباشاهد امکان پذیره پزشکی قانونی گمک میکنه ب علم قاضی همین

قاضی زمانی قانع میشه ک حرف های شاکی باصحبت های شاهداروبشنوه ببین پزشکی قانونی صرفاباشاهد امکان پذیره ...

ببین منظورت اثبات اینه ک شاکی رو متهم زده؟

اون ک هرجا دعوا شع صورتجلسه کلانتری هستن

بعدش شاهدم همجا هست

ولی برای طلاق اینجوری نیس

یارو شوهره وسط اشپزخونه میزنه منو بگم نزن برم ب اصغربقال بگم بیاد ببینه ک کتکم میزنی؟

چند سالتونه؟کدوم ازمون قبول شدین؟؟ولی من فک نکنم این سمتاییو ک گفتین بتونین هندل کنیندرسته من فقط دا ...

شمااینجوری فکرکن ک من بچه دبستانی م و تازه متولدشدم ببین تورای تاثیرداره زمانی ک بتونی ثابت کنی حرفتوببین ازاستادت بپرس جوابتومیده خودت میدونی توضرب وجرح چهاره تاپارامتردخیلن شهادت شهود،قسامه،اقرارمتهم ،دوربین زمانی ک دوربین بودتوشاهدنبرردیفه

ببین منظورت اثبات اینه ک شاکی رو متهم زده؟اون ک هرجا دعوا شع صورتجلسه کلانتری هستنبعدش شاهدم همجا هس ...

ببین کلانتری هرچه ک دیده ومیزنه ولی برای قاضی دلیل صورت جلسه م قبول نداره چون هرچی طرف میگ ومینویسع وخودش دیده بعدشم شهادت کذب سه ماه زندان داره خودقاضیم میدونه کی راست میگ کی نمیگ 

شمااینجوری فکرکن ک من بچه دبستانی م و تازه متولدشدم ببین تورای تاثیرداره زمانی ک بتونی ثابت کنی حرفت ...

🤣🤣🤣ناموصا جزارو پیش نکش  چون درحال ثبت نوشتنو خوندنم

ولی قصد توهین نداشتم هرچ هستین موفق باشین

ببین منظورت اثبات اینه ک شاکی رو متهم زده؟اون ک هرجا دعوا شع صورتجلسه کلانتری هستنبعدش شاهدم همجا هس ...

طلاق هم ضرب وجرح اول ثابت میکنه ک دست بزن داره میره کیفری بعدمحکومیت میره دادگاه خانواده

ببین کلانتری هرچه ک دیده ومیزنه ولی برای قاضی دلیل صورت جلسه م قبول نداره چون هرچی طرف میگ ومینویسع ...

حق با شماست(واقعا یاد گرفتم چیزی ک ب نفعم نیس و تهش سر درد کل کل نکنم)

🤣🤣🤣ناموصا جزارو پیش نکش چون درحال ثبت نوشتنو خوندنمولی قصد توهین نداشتم هرچ هستین موفق باشین

منظورت چیه ولی واقعابپرس من مرض  ندارم بهت دروغ بگم ببین یه پرونده میذارم جلوت حلش کن منومیکشن خب تومیدونی کیبوده چی جوری ثابتش میکنی؟بعدشم من نزدیک یک سالی میشه توهیچ ارگانی فعالیت ندارم مثلادوماه توکیفری 2بودم کل عمرم وتویه جانذاشتم یک سال بازپرس بودم 

منظورت چیه ولی واقعابپرس من مرض ندارم بهت دروغ بگم ببین یه پرونده میذارم جلوت حلش کن منومیکشن خب تو ...

وای باورت نمیکنم چون هرچی قاصیو بازپرس دیدم پر پرستیژو خفنو دارک بودن 

ن ۵صب تو سایت بارداریه زنونه