2777
2789
اینم در نظر بگیر طرف میره اربعین استوری میکنه میگن وای چی آدم خدا شناسیه گرما رو تحمل کرده ولی با ای ...

هرچند من آدم اینجوری ندیدم واقعا اونم این دوره زمونه بندرت 

چون خیلی ها که میرن واقعا کارشون تا جایی ک میتونن درست و هدف دار میرن بامعرفت میرن

قسمت دوم ادم نباید به دیگران الکی اعتملد کنه حتی طرف داداشت باشه..

اما اربعین سفارش شده همسفرم خیلی مهمه

مثلا من عمرا با مادرم نمیرم چون مادر من باید همش پیاده برع اما من با بچه کوچیک به گفته دکتر عزیزی اگر میبرید اربعینم بچه باید اذیت نشه خاطره خوش بشه بنابراین مقدار کم رو پیاده میرم اما توکل بخدا میرم دام اونجاست چندماه دارم رووخودم نفسم روحم ذهنم کار میکنم و دقبقا ۵سال منتظرم که بامعرفت برم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
بعضی تنها همین اربعین می‌تونن برن اونم با کلی از خرج و زندگی زدن و پس‌انداز کردنمعمولا این آدما زیاد ...

احسنت دقیقا حرف همینه اونی ک واقعی میره واقعا واقعا اجرش و زیارتش قبول و خوش به سعادتش

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط زیارت اربعین ک میرید و گرما تحمل میکنید حواستون باشه خدا حق الناس نمیبخشه حتی با تحمل گرما و زیا ...

چرا شما داری این حرفومیزنی چون خودتون نمیری نمیخای کسی دیگم بره گرچه عشق امام حسین اینقدرزیادکه اینجورچیزامانع رفتن ادم نمیش

راضیم ب رضای خود خدا
هرچند من آدم اینجوری ندیدم واقعا اونم این دوره زمونه بندرت چون خیلی ها که میرن واقعا کارشون تا جایی ...

خوش به سعادتت 

من ادم زیادی رفاه طلبی ام

خودم رو سختی نمیدم

زیادم اهل نق زدن تو سفرم

تا الانم اربعین نرفتم

کلا تا الان‌کربلا نرفتم

ولی به خودم اجازه نمیدم‌ در مورد  چیزی به امام حسین ع  مربوط میشه بد بگم

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
چرا شما داری این حرفومیزنی چون خودتون نمیری نمیخای کسی دیگم بره گرچه عشق امام حسین اینقدرزیادکه اینج ...

من نمیرم من نرفتم کی گفتم نرفتم شما پرسیدی 

من خودم مرز شلمچم آبادانم چطور نرم فامیلم عراق داریم

من زخم خوردم همین 

چرا شما داری این حرفومیزنی چون خودتون نمیری نمیخای کسی دیگم بره گرچه عشق امام حسین اینقدرزیادکه اینج ...

یعنی الان حرف من مانع میشه اگ اینطور شد ببخشید از همگی من فقط چون یه اتفاقاتی ت زندگیم افتاد اینطوری گفتم همین 

حلالم کنید غلط کنم دیگه چیزی بگم همین 

خوش به سعادتت

گلم نرفتم که اگر قسمت بشه واقعا چشم انتظارم که برم توکل بخدا

دیگه مثه قدیم نیست بگن برا ریا و گول زدن اینا 

چون الان دو گروه تقسیم شدن مردم نیاز به حفظ ظاهر نیست کسی ک نماز میخونه و اعمال مذهبی انجام میده واقعا تو دلش یا تو این دوره هرکس حجاب میکنه دلیه چرا چون اتفاقا الان بی حجابی مدتر هست و تحسین میشه تو جامعه اما محجبه هت فحش هم میخورن...برا این میگن واقعا دوران غربالگریه

تک توکم آدم اهل شاید نباشه اما اکثرا بامعرفت میان... 

شما پرسیدی چرا مردم میرن اربعین این همه خب اگ انتظار داری کسی مانع نشه نباید این تاپیک بزنی بنظرم گناهش با شماست

من نمیرم من نرفتم کی گفتم نرفتم شما پرسیدی من خودم مرز شلمچم آبادانم چطور نرم فامیلم عراق داریممن زخ ...

انشالله خداخودش کمکتون کنه ولی اربعین زیارت امام حسین خیلی سعادت میخادکاش سعادت ماهم بشه

راضیم ب رضای خود خدا
احسنت دقیقا حرف همینه اونی ک واقعی میره واقعا واقعا اجرش و زیارتش قبول و خوش به سعادتش

من حرف شما رو درک می‌کنم

کلام خدا و نهج‌البلاغه هست اصلا امام حسین برای حق مردم به پا خاست.

هرکس کربلا می‌ره قبلش از دیگران حلالیت می‌طلبه

اینکه می‌گن اگه نمی‌تونی گریه کنی سرت رو پایین بنداز و خودت مغموم نشون بده برای اینکه نشون بدی من در جبهه امام حسینم و طرفدار راه امام حسینم 

به قول اقای الهی قمشه‌ای ما برای خودمون و برای جان خودمون گریه می‌کنیم وگرنه که امام حسین به والاتری جایگاه عالم رسید...

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

انشالله خداخودش کمکتون کنه ولی اربعین زیارت امام حسین خیلی سعادت میخادکاش سعادت ماهم بشه

ان شا الله سعادتت میشه 

ولی امیدوارم هیچوقت ت زندگیت به نتیجه ای ک من رسیدم نرسی واقعا سخته دیدن همچین افرادی ت زندگیت 

من حرف شما رو درک می‌کنمکلام خدا و نهج‌البلاغه هست اصلا امام حسین برای حق مردم به پا خاست.هرکس کربلا ...

آفرین طرف بخدای احد واحد قسم یکسال بش ۳ تومن قرض دادم میگم برگردون برنگردون رفت کربلا استوری کرد ولی نداد تو گرما با عشق به حب حسین شما الان بگو

یعنی الان حرف من مانع میشه اگ اینطور شد ببخشید از همگی من فقط چون یه اتفاقاتی ت زندگیم افتاد اینطوری ...

ببخشیداگ نارحتتون کردم انشالله خداکمکتون کنه عزیزم حلالم کن 

راضیم ب رضای خود خدا
من ادم زیادی رفاه طلبی امخودم رو سختی نمیدمزیادم اهل نق زدن تو سفرمتا الانم اربعین نرفتمکلا تا الان‌ ...

دمت گرم ببین واقعا سفر بسیار سختیه بخصوص برا بار اول و برا خانمها..

من ۹۷ رفتم خیلی اذیت شدم چون تنها بودم مرد باهام نبود 

دیگه گفتم وقتی برم که آمادگی کامل دارم..

امسال تصمیم گرفتم اگر لطف کنه امام حسین برم اما مجبور نیستم همش پیاده باشم بخش زیادش با ماشین حتما میرم چون بچه باهامه‌....ولی عوضش اربعین زیارت میکنیم و ثوابش شریکیم هدف عرض ادب به آقامونه