2777
2789
عنوان

خدا ادمو بکشه مادر نکنه

146 بازدید | 10 پست

بازشب شدو عذاب وجدان رفتارای تندی که با پسرم داشتم عین مار گردنمو فشار میده،چیکار کنم دردش بجونم یه دقیقه یجا بند نمیشه دیگه ضعف اعصابم گرفتم،وقتیددعواش میکنم میگه مامان مگه مامانم نیستی مگه دوسم نداشتی دارم دق میکنم ،بعضی وقتا میگم کاش ازدواج نمیکردم وکاش حتا بچه دارنمیشدم،هیچوقت دوست ندارم دیگه بچه داربشم😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آی خواهر من دوتا پسر دارم به خدا ضعف اعصاب گرفتم و هر لحضه باهاشون تنش دارم ولی شب مثل دوتا فرشته می ...

خیلی خستم خیلییییی،حتا باعث شده منو شوهرم بخاطرش بجون هم بیفتیم

بهت حق میدم بعضی بچها خیلی شیطونن و اذیت میکنن.باید تمرین کنی تا بتونی ب خشمت غلبه کنی. لکنتش دو دلیل داره یا بهش تندی کردی ترسیده یا باشوهرت دعواتون شده ترسیده

یه فامیل داریم زنوشوهر دعواهای بدی میکردن بچشون از دوسالگی تا ۸ سالگی لکنت شدید گرفت بعد خوبشد

وقتی عصبی میشی روش ب یادت بیار اون ضعیفه و قدرت دفاع نداره.ازخدابخواه کمکت کنه 

بهت حق میدم بعضی بچها خیلی شیطونن و اذیت میکنن.باید تمرین کنی تا بتونی ب خشمت غلبه کنی. لکنتش دو دلی ...

اخه غیر قابل کنترله،نه واقعا بخاطردعوای ما نیست یه تایمی بهش اومد باورمون نمیشد بعد پارسال پسرم اینفد ناارام نبود ازش عصبانی بشیم،پسرم با دیدن یه بدنامه کودک و یه عروسک جنی اینجورشد