2777
2789

۴ تا امتحان خرداد رو افتادم و خیلی کم شدم

طوری که نمیتونم تک ماده بزنم،مشکل اصلی من اینه که من خونه ی عموم هستم در حال حاضر و موقع امتحانات جبرانی مرداد

و ساعت ۷ و نیم صبح باید در محل امتحان حاضر باشم

چه دلیلی بیارم که نفهمن؟

نه بابام میدونه و نه میخوام بفهمه،نباید بفهمه

لطفا شما بگین چیکار کنمم دارم دیوونه میشم

من یه مشکل داشتم امسال که اینجوری افتادم😭

یه امیدوارِ تنها تر از واژه ی تنها🦋

سال دوازدهمید ؟

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله عزیزم

تبصره میشه زد که. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
اینا نمراتشون کمه و نمیشه تبصره بزنمش😭

نیصره این جوری بود که نمره سالانه بین ۷ تا ۱۰ باشه. 

نمره کتبی هر نمره ای 

نیصره این جوری بود که نمره سالانه بین ۷ تا ۱۰ باشه. نمره کتبی هر نمره ای

متاسفانه نمره سالانه ام برا اون درسا کمه

درسایی که ازشون متنفرم.

یه امیدوارِ تنها تر از واژه ی تنها🦋