2777
2789
عنوان

یه حرف تو عصبانیت زدم قشرق راه افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خودمم متاسفم از حرفم و واقعا پشیمونم

منم ی بار مثل شما 

ب شوهرم ی بار گفتم فقط بخاطر ترس از ابروم باهات زندگی میکنم وگرنه تو رو من ادم حساب نمیکنم حالم ازت بهم میخوره 

خیلی ام جدی گفتم بعد اون شوهرم باهام شد غریبه بخدا الان ی جور رفتار میکنه انگار من وجود ندارم حالم داغونه 

منم ی بار مثل شما ب شوهرم ی بار گفتم فقط بخاطر ترس از ابروم باهات زندگی میکنم وگرنه تو رو من ادم حسا ...

اوه اوه یه بار همسرم موقع دعوا گفت اگه برگردم عقب باهات ازدواج نمی‌کنم خیلی ناراحت شدم شوهرت و درک میکنم

هر چی کسمی دردت به گیانم امیر رضا
باشه😐بهش گفتم تو مرد نیستی گوه مردایی😢الان خودم از عذاب وجدان داغونم

ای وای ، من نمیدانم قبلش چه اتفاقی افتاده که الان این حرف رو زدید ولی اگه میبیند خودشون ناراحت شدن و شما هم ناراحت شدید اگه میبیند ارزشش و داره میتونید با پختن غذای مورد علاقه یا کارهای که خودتون بهتر میدونید بصورت غیر مستقیم از دلش در بیارید 

منم ی بار مثل شما ب شوهرم ی بار گفتم فقط بخاطر ترس از ابروم باهات زندگی میکنم وگرنه تو رو من ادم حسا ...

ای خدا در عجبم از زن و این همه بیچارگی و بدبختی به قول دوستم شهره لرستانی خودشو راحتتتتتتت کردددددد😅

ن من شوهرم خیلی خوب تر از این حرفا ست اصلا خم ب ابرو نیورد، فقط سکوت کرد، الانم خودش مقصر میدونه میگه تو زندگی کم گذاشتم برات ک این حرف زدی. حتی بهم پیام داد ک من از تو دلخور نیستم از خودم دلخورم ک اون زندگی و ک باید برات نساختم

برا همین بیشتر از عذاب وجدان داغونم

و ناگفته نماند همه تلاشش برا خوشحالی ما میکنه ولی 

2810