2777
2789

من می‌خوام امسال آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت کنم الان برام سوال پیش اومده که محل دوره های مهارت آموزی و محل خدمت معلمین داخل شهر خودشونه یا ممکنه بندازنشون شهر و استان دیگه؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پودمان هر سال مراکز استان بود ولی امسال هر کی میره شهر خودش واس خدمت م سال های اول اطراف شهر هستید

خداروشکر🥲

چه مدت طول میکشه که محل خدمت رو انتقال بدن داخل شهر؟

آهان درستهشما خودتون استخدامی قبول شدین؟روند مصاحبه خیلی سخته؟

نه با بیس امتیاز کمتر رد شدم امسالم میخونم ولی خب همه خانواده فرهنگی ن روند شو میدونم 

مصاحبه خیلی سخت میگیرن این دو ساله 

هفت خان رستم باید طی بشه 😣😖😖

نه با بیس امتیاز کمتر رد شدم امسالم میخونم ولی خب همه خانواده فرهنگی ن روند شو میدونم مصاحبه خیلی سخ ...

ای وای چقدر بد🥲

خدا بخواد امسال قبول میشی حتما 

بنظرت برای مصاحبه منابع خاصی مطالعه کنم؟شنیدم میگفتن پکیج مصاحبه نوین استخدام مناسبه نمیدونم بخرم یا ن🥲میگفتن سابقه شرکت در راهپیمایی و بسیج هم اهمیت داره منم سابقه ندارم نمی‌دونم شرکت کنم اینارو یا ن🤦🏻‍♀️

ای وای چقدر بد🥲خدا بخواد امسال قبول میشی حتما بنظرت برای مصاحبه منابع خاصی مطالعه کنم؟شنیدم میگفتن ...

قربونت ایشالا ،فعلا برای کتبی بخون اینو قبول شی اون موقع برا مصاحبه وقت هس 

حتما راهپیمایی هارو برو مسیر هاش بدون سخنرانش رو بدون کیه 

نماز جمعه حتما حتما برو چون الکی بگی میرم یهو مچ ت میگیرن 

امیدوارم ک قبول شم🥲همینطوری اگه برم عضو بسیج شم مورد قبولشون هست؟چون ن دوران مدرسه ن دانشگاه عضو بس ...

عه مطمئنی تو مدرسه نبودی ؟حداقل الان ثبت نام کن از هیچی بهتره بسیج دانش اموزی دو سه امتیاز داره