2777
2789
عنوان

تا قبل از

41 بازدید | 10 پست

به بچه هاتون مهارت داشتن یاد بدید درکنار تربیت بهش بی آموزید که درس همه چیز نیست!شما درکنار درس باید مهارت های داشته باشیدو همه چیز های خوب را تاقبل از بیست سالگی یاد بگیرید.

آدمی که فقط درس خونده تو تله ماتریکس گیرکرده!

درس چیز خوبیه اما به تنهایی واقعأ میگم به هیچ دردی نمیخوره پس سعی نکنید اینقدر بچه درس خونارو نکوبید تو سر فرزندانتون🩵💅 

خودم از کودکی بهم یاد دادن درس همه چیزنیست و درکنارش مهارت های دیگه ای دارم

نزدیک به ده ساله تکواندو کار کردم 

کلاس های مختلفی مثل سوارکاری رفتم 

ناخن کاری رفتم طراحی رفتم و‌‌‌‌‌‌....

مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹

تا قبل ازبیست سالگی*

مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹

افرین صد افرین هزار سی ثد افرین 

و من هم اون ادمیم که 

تو تله ی ماتریکس گیر کردم 

و کلی تو همون درس هم عقب افتادم 

تنها امیدم اینه تهش یچیزی بشه 

مهاجرت کنم یذره عقب افتادگیا جبران شه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افرین صد افرین هزار سی ثد افرین و من هم اون ادمیم که تو تله ی ماتریکس گیر کردم و کلی تو همون درس هم ...

شما هنوزهم وقت دارید مهارت های خاصی رو شروع کنید هیچ وقت واسه شروع چیزی دیرنیستش😁

دقیقا موافقم. الان من 20 سالمه و جز درس خوندن هیچی بلد نیستم. تازه افسردگی و اضطراب اجتماعی هم دارم ...

کلاس های مختلفی برید با دوستانتون وقت بگذرانید که اظطراب تون از بین بره💅🩵

شما هنوزهم وقت دارید مهارت های خاصی رو شروع کنید هیچ وقت واسه شروع چیزی دیرنیستش😁

افرین دیقا میخواستم همینو هم بگم 

گفتی تا قبل از 20 در صورتی که تا ابد این چرخه ادامه داره 

افرین دیقا میخواستم همینو هم بگم گفتی تا قبل از 20 در صورتی که تا ابد این چرخه ادامه داره

تا قبل از ۲۰سالگی حوصله و یادگیری بیشتره وگرنه تا ابدو ابدیت واسه شروع گاری هیچ زمانی دیر نمیشه.

دقیقا موافقم. الان من 20 سالمه و جز درس خوندن هیچی بلد نیستم. تازه افسردگی و اضطراب اجتماعی هم دارم ...

ببین ماهیو از اب  بگیری تازس برو کلاسای مختلف

من الان میرم کلاس فن بیان و رقص 

دیدم بشدت برگ ریزونی استعداد دارم   بعد تازه کاراته هم میرفتم 

مامانم غر غر کرد جیبش یاری نکرد ولش کردم

مشکل اینه بخاطر سختگیری خانواده تو انتخاب دوست هیچ دوستی و رفیقی ندارم....

سعی کنید طبق معیار های خودتون دوست پیداکنید 

و به آرومی به خانواده تون بگید که دیگه بچه نیستین