2777
2789

دمم گرم ک ن وقتمو صرفش کردم ن ذهنمو

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی باز من شنیدم پروفیت

برترین ها رو بر اساس پروفیت رتبه بندی کردن

بیشعورها میتوانند دیگران را سرکوب کنن، اما کسی نمیتوناند انهاراسرکوب کند‌؛مگر یک بیشعور بزرگتر!   تو قم کرونا و زلزله میاد کاربری من میترکه🙄نزنین عاقا نترکونینم فک کنید خارمادره خودتونم😄

صبور باشی اسی😂😂😂

منم 3میلیون و 500 پروفیت دارم، 480 میلیون هم سکه😂😂

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
والا من با یک میلیارد سکه و پروفیت ۳ میلیون امید زیادی ندارم😂😂😂

بنازوم پرسپولیسی باهوش😄♥️به عنوان یک سرگرمی نگاش کن

بیشعورها میتوانند دیگران را سرکوب کنن، اما کسی نمیتوناند انهاراسرکوب کند‌؛مگر یک بیشعور بزرگتر!   تو قم کرونا و زلزله میاد کاربری من میترکه🙄نزنین عاقا نترکونینم فک کنید خارمادره خودتونم😄
از کجا این همه سکه

پروفیتم بالاست..هر 3 ساعت، 10 میلیون و 200 هزارتا سکه جمع میکنه واسم.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
بنازوم پرسپولیسی باهوش😄♥️به عنوان یک سرگرمی نگاش کن

اوایل بهش امید داشتم الان که همه جوره به بن بست رسیدم به اینم دیگه امیدی ندارم ولی خوب دلمم نمیاد ولش کنم زحمتشو کشیدم بزرگش کردم😂😂

بلندترین فریاد من سکوت من است...
اوایل بهش امید داشتم الان که همه جوره به بن بست رسیدم به اینم دیگه امیدی ندارم ولی خوب دلمم نمیاد ول ...

حالا ما تو گروه خانوادگی خودمون داریم باهم رقابت میکنیم فارغ از دنیای بیرون و لیست شدن😂