2777
2789
دلم میخواد گریه کنم

گریه چرا 

اگه مشکلت تنبلی تخمدانه پیش بهترین دکتر شهرتون برو متخصص باشه حتما 

شوهرت حتما آزمایش بده 

نگران نباش با ۴یا ۵ماه بری دکتر اقدام کنی جواب میگیری 

انشالله که بارداری

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا ؟؟؟یکی دیگ هم زدم اونم عکسشو بذارم؟ولی اون مدیکورهاین ویتاساین خودکاریبعد این ویتاساین روش نوش ...

اره عکسش و بزار 

من روژان خودکاری گرفتم نوشته بود ۹۹درصد درسته هاله ضعیف داشت و باردار بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
عع اگه اینطوریه امکان بارداری هست فردا صبح یکی دیگ بزن ادرارت هم حسابی غلیظ باشه فک کنم لقاحت دیر بو ...

تومنم از روز بعد پری ۵بار تا هجده پری اقدام داشتم

واقعا ؟؟؟یکی دیگ هم زدم اونم عکسشو بذارم؟ولی اون مدیکورهاین ویتاساین خودکاریبعد این ویتاساین روش نوش ...

والا من دارم میبینم   ویتاساین شنیدم دقتش بالاس..منم خودم بی بی چک مث همین عکس داشتم یه هاله خیلی محو داشت که باید زوم میکردی تا ببینیش.آره بزار عزیزم یه عکس دیگه از بی بی چکت .من احتمال میدم بارداری ولی هورمون بارداری تو بدنت پایینه هنوز ..دو روز دیگه اول صبح بزن

دلم میخواد شاد باشم و بخندم و غمگین نباشم و انرژی مثبت ناب باشم ...آهای زندگی ایده آل من کی و کجا میتونم تو رو در آغوش بگیرم ؟؟؟؟؟؟
خدا کنه مرسی از حرفهای قشنگت 🥺

😊من خودم ۴سال ناباروری داشتم البته انقد مطمعن نبودم که بچه می‌خوام تحت نظر ماما بودم اونم همش الدی میداد تا تنبلی تخمدانم خوب بشه ولی نگو بدتر رحم و خشک می‌کنه😑

رفتم دکتر متخصص همش ۳ماه طول کشید تا باردار شدم خدا خیرش بده اگه چندسال پیش میرفتم پیشش الان بچم راه میرفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗

هاله میبینم باز 

الکی دوتا بیبی که هاله نمیندازه 

احتمال بارداریت هست ولی اوایلشه هورمون اچ سی جی هنوز کمه 

بزار فردا بیبی بزن هاله پر رنگ تر میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗