2777
2789
عنوان

کسی هست رشته حسابداری خونده باشه بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان برای مهاجرت رشته حسابداری نمی‌خوان رشته پرستاری رو بورس هست

شما به معر.ف بودن یه رشته که نباید استناد کنی لیست رشته های مورد پذیرش کشورها نگاه کنین حسابداری تو لیست همه کشورها هست

ریاضی داره ولی بیشتر فرموله فرمولا رو باید حفظ کنی و دانشگاه ک بیشتر فرمول هست و زبان خارجی حسابداری.من ریاضیم ضعیف بود ولی بازم مشکلی نداشتم درس شرکت ها رو بیشتر مشکل داشتم همین

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

خانوم من سال 90 فارغ التحصیل شدم از همون سال تا این لحظه تو همین رشته شاغلم

چقد عالی 

بیسن من خودم از ماری انفرادی که به‌جا بشینم کار کنم خیلی خوشم میاد 

عاشق تحلیل کردن هستم عاشق مباحث مفهو می هستم 

فقط یکم نگران است‌رس کاری هستم که اونم هر شغلی داره 

کیتون میپرسم شما از لحاظ شخصیتی چطور آدمی هستی و استرسی هستی یا ریلکس؟ 

میدونی من برام مهم نبست حقوق بالایی داشته باشم 

فقط برام مهمه یه حقوقی داشته باشم دستم تو جیب خودم باشه 

شما حسابداری؟

بله

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خانوم من سال 90 فارغ التحصیل شدم از همون سال تا این لحظه تو همین رشته شاغلم

ممنم ۹۰ فارغ التحصیل شدم ولی اجازه کار کردن نداشتم ببخشید شما بانک  کار میکنین؟

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

رشتم فنی اره برای مهاجرت باید مدرک حسابداری بین المللی بگیری که سخته برای مهاجرت خیلی خوب نیس

حسابداری تو خارج ایران فرق داره اصلا اونی که تو ایران میخونی یه چی دیگست حسابداری عادی و میگم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋