2777
2789
عنوان

خواستگارم بهم گفت برو پزشک زنان چون درد پریودت طبیعی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 72 پست

سلام عزیزم کانال سیاهدونه داخل ایتا رو دنبال کن ویس های خوبی داره مطالب مفیدی در مورد درد پریود و مسائل زنان 

سوالات کوتاه حقوقی تون رو پاسخ می دم ❤️ اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودتو درمان کن و حرف مردم رو بنویس رو کاغذ و بده بهشون شیافش کنن 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
اره دقیقا😂😂🤦 من عفونت داشتم بهش گفتم برو از زنان نوبت بگیر رفته از ماما گرفته اومد دنبالم تو ماشی ...

یه مرد نه باید از این طرف بوم بیوفته نه اونطرف

داشتن بعضی از اطلاعات حتما نشونه  داشتن تجربه نیست

نداشتنش هم نشونه عدم تجربه نیست آدم میتونه خودشو ب اون راه هم بزنه ب راحتی 

(منظورم همسر شما نیست البته،فقط برای مجردها میگم ک نمیشه طبق این دیدگاه قضاوت خاصی کرد افراد رو)

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

درد پریودی واسه زخیم بودن پرده بکر هم هست وقتی رابطه داشته باشی از بین میره دردش وقت بچه ام بیاری دی ...

تجربه کردی؟ 

من بعد ۱۳ سال هنوزم دارم به خودم میپچم 

خواهرمم زایمان طبیعی داشت ولی درد داره  این چرندیات همش دروغه فدات 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

استارتر بهش بگو تنبلی تخمدان داری بهشم بگو راضی نیستی به کسی بگه،بگو شرایطم اینه میخای بسم الله نمیخای هم به سلامت 

این قضیه چیزی نیس که پتهانش کنی مخصوصا اون پسره هم یه چیزیایی سرش میشه 

خدایا شکرت
تجربه کردی؟ من بعد ۱۳ سال هنوزم دارم به خودم میپچم خواهرمم زایمان طبیعی داشت ولی درد داره این چرندی ...

من خودم مجردی درد داشتم دکترم رفتم گفت بعد ازدواج خوب میشی  ازدواج کردم خوب شدم بعد زایمانم کلا دیگه دردم فقط روز اوله تمام

اره دقیقا😂😂🤦 من عفونت داشتم بهش گفتم برو از زنان نوبت بگیر رفته از ماما گرفته اومد دنبالم تو ماشی ...

اینا عادی ان😆

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/