2777
2789

خیلیییی خوبه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هزاربار

کلا عاشق صبحانه های اینجوری ام

حتی برنجم خوردم صبحانه🤣😂🤣😂

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
من هزاربارکلا عاشق صبحانه های اینجوری امحتی برنجم خوردم صبحانه🤣😂🤣😂

من با ذوق پاشدم امروز عدس پلو دیشبو بخورم دیدم شوهرم ریخته بیرون😭خون اش حلال نیست؟

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

من معمولا صبحانه آش یا غذاهای دیگه میخورم اصلا لب به خامه و کره مربا نمی‌زنم 

غذاها مخصوصا آش یا برنج انرژی خیلی خوبی به آدم میدن توی کُره و چین و ژاپن هم صبحانه ها برنج میخورن برای همین اینقدر زرنگ و باهوشن و پیشرفته ترن

آرامشتو معامله نکن:)
من با ذوق پاشدم امروز عدس پلو دیشبو بخورم دیدم شوهرم ریخته بیرون😭خون اش حلال نیست؟

هس خدایی🥲🥲🥲

عدس پلو پر عدس😋😋😋

با کره🤤🤤🤤

پر از پیاز داغ😭😭😭

بکشش نامردو🤬😡😡

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
هس خدایی🥲🥲🥲عدس پلو پر عدس😋😋😋با کره🤤🤤🤤پر از پیاز داغ😭😭😭بکشش نامردو🤬😡😡

انقدر خوشمزه بود پر زعفرون 😄نمیدونم چرا انقدر دست به بیرون ریختنش خوبه

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
من معمولا صبحانه آش یا غذاهای دیگه میخورم اصلا لب به خامه و کره مربا نمی‌زنم غذاها مخصوصا آش یا برنج ...

واقعا؟

نمیدونستم 

البته کمم می‌خورنا 

🥰

میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
انقدر خوشمزه بود پر زعفرون 😄نمیدونم چرا انقدر دست به بیرون ریختنش خوبه

😂😂😂

ببگو اصن تو توی آشپزخونه چیکار دارییییی

2810